2018-12-13 10:41


Kim Kardashian, jefuită la Paris. Hoții i-au văzut bijuteriile în fotografiile postate pe Instagram

 |  08:43
Kim Kardashian, jefuită la Paris. Hoții i-au văzut bijuteriile în fotografiile postate pe Instagram

Kim Kardashian ar fi fost jefuită duminică noaptea, la Paris, după ce hoții i-ar fi văzut bijuteriile în fotografiile pe care vedeta le-a postat pe Instagram, informează Associated Press, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, bijuteriile valorează în jur de 9 milioane de lire sterline, ele fiind furate dintr-un apartament privat după ce vedeta a fost amenințată cu arma și legată.

Anchetatorii au anunţat că hoţii au plecat cu o cutie cu obiecte prețioase, în valoare de 6 milioane de euro. De asemenea, aceştia au luat şi un inel de 4 milioane de euro.

Poliţia a precizat că ținta hoţilor, îmbrăcați în uniforme false de poliție, au fost ''bunurile pe care le văzuseră și le observaseră prin social media''.

''Evident, când este vorba despre o vedetă precum Kim Kardashian care are, cred, peste 48 de milioane de urmăritori pe Twitter... cred că acest lucru s-ar fi întâmplat peste hotare la fel de ușor cum s-a întâmplat în Paris'', a precizat Johanna Primevert, purtător de cuvânt al departamentului de poliție din Paris.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04

TAGURI: kim kardashian, jefuita, paris, hot, vede, bijuterii, fotografie, instagram
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA PACURARU
04 Oct 2016

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com
VFD
10 Oct 2017

eu nu fur...eu fut///
Random imageUltimele stiri


loading...