2019-02-21 22:10


Kirk Douglas a plâns de bucurie când a aflat că fiul său, Michael, a învins cancerul

 |  17:47
Kirk Douglas a plâns de bucurie când a aflat că fiul său, Michael, a învins cancerul

ActorulKirk Douglas a spus că s-a simţit extrem de uşurat şi a plâns de bucurie dupăce a aflat că fiul său, Michael, diagnosticat cu cancer la gât, a învins boala,potrivit contactmusic.com.

Staruldin "Spartacus", în vârstă de 94 de ani, a declarat pentru revistaPeople că a izbucnit în lacrimi de bucurie după ce a auzit că Michael a scăpatde cancer, la patru luni după ce fusese diagnosticat cu această boală, într-unstadiu înaintat.

"Imediatm-am simţit cu mulţi ani mai tânăr. Nu mai mult de 85. Cred că Dumnezeu arăspuns rugăciunilor. Câteodată, răspunsul lui este «nu», dar nu şi de aceastădată", a spus el. Mai mult, Kirk Douglas se roagă ca fiul său să treacă cubine şi peste radioterapie şi chimioterapie. "Admir modul în care Michaela trecut peste această criză personală. A fost deschis şi onest cu familia lui,cu media şi cu publicul. A încercat să trăiască normal în ciuda presiuniizilnice şi a tratamentelor", a adăugat el.

“Mă simt încrezător în ceea cepriveşte genele mele”

Marţi,actorul american Michael Douglas, în vârstă de 66 de ani, a anunţat într-uninterviu televizat, acordat postului american NBC, că a învins cancerul la gâtcu care a fost diagnosticat în august 2010.

Starulamerican a precizat însă că trebuie să facă teste în fiecare lună, pentru a seasigura că vindecarea este completă. "Tatăl meu (actorul Kirk Douglas) are94 de ani. Mă simt încrezător în ceea ce priveşte genele mele", a declaratMichael Douglas. "Însă am intrat în mod clar în a treia etapă a vieţiimele. Sunt mai conştient acum de timpul care mi-a mai rămas de trăit şi defelul în care vreau să mi-l petrec", a adăugat actorul american.

ight MEDIAFAX


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...