2016-12-08 02:14

MONDEN


Kruger din “Seinfeld” s-a împuşcat în cap

 |  16:43

Actorul Daniel von Bargen, celebru pentru rolurile sale din “Seinfeld” şi “Malcolm în the Middle” a încercat să se sinucidă, luni, împuşcându-se în cap, însă planul macabru nu s-a încheiat cu un deces. Starul în vârsta de 61 de ani se află internat la spital, în stare critică.

“M-am împuşcat în cap şi am nevoie de ajutor”, a spus chiar Von Bargen dispecerului de la serviciul de ambulanţă, după ce s-a împuşcat în tâmplă cu un pistol de calibru 38. Actorul şi-a motivat gestul disperat spunând că este bolnav de diabet şi că avea o programare în aceeaşi zi la spital, pentru a i se amputa mai multe degete de la picioare. “Trebuia să merg la spital azi, dar nu voiam”, a spus Von Bargen. Ofiţerii de poliţie care au răspuns apelului de urgenţă, alături de paramedici, i-au spus actorului să ţină mâinile la vedere, întrebându-l totodată dacă mai are alte arme în casă. Poliţiştii l-au descris drept foarte cooperant. Miercuri nu se ştia nimic despre starea de sănătate a actorului, iar reprezentanţii spitalului au spus presei că nu au nici un pacient cu numele acestuia. Nici rudele nu ştiau nimic despre Von Bargen. Actorul a jucat rolul domnului Kruger în mai multe episoade din serialul “Seinfeld”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Daniel von Bargen, domnul Kruger, împuşcat, în cap, seinfeldComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LINK DISCOUNT PACKAGE
24 Feb 2012

Are you willing your online business to get you good earnings? Do you know in what point the worldwide SEO begins? In fact, it starts from our professional link building package providing services. We, as great experts, guarantee you better ranking and quite sweet prices. Hence, why not purchase our SEO services?

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Braşov. Militar găsit împuşcat în cap Un militar în vârstă de 30 de ani, de la unitatea militară Cincu, judeţul Braşov, a fost... Acum 19 ore | (0)
Fost ofițer SRI, Daniel Dragomir, a primit un nou mandat de arestare Curtea de Apel București a decis, luni, arestarea preventivă a lui Daniel Dragomir în dosarul de... 28 Noi 2016 | (0)