2017-01-23 10:31


L-a salvat talentul! Willie Nelson le cântă judecătorilor ca să scape de închisoare

 |  18:42
L-a salvat talentul! Willie Nelson le cântă judecătorilor ca să scape de închisoare

Cântăreţul american de country Willie Nelson,judecat pentru posesie de marijuana, a fost "condamnat" dejudecătorul de caz să cânte în sala de judecată pentru a scăpa de închisoare,în urma unei înţelegeri cu procurorul, relatează The Independent. ProcurorulKit Bramblett, care a instrumentat dosarul, le-a spus jurnaliştilor: "Puteţi pune pariu că n-o să fiu rău cu Willie Nelson",adăugând că are şi un cântec preferat pe care ar dori să-l asculte, de asemeneauna din melodiile preferate ale judecătorului Becky Dean Walker. Astfel, defiecare dată când Nelson trece prin apropierea micului oraş Sierra Blanca dinTexas, el va trebui să meargă la judecătorie şi săcânte piesa "Blue Eyes Crying in the Rain". Artistular fi riscat 150 de zile de închisoare dacă ar fi fost condamnat pentru posesiede marijuana, găsită de autorităţi în timpul unei percheziţii în rulota sa.

Procurorulde caz a mai glumit şi pe tema faptului că poliţiştii n-ar fi găsit o cantitatesuficient de mare de marijuana încât să fie necesară încarcerarea lui WillieNelson. "Rămâne între mine şi şerif, dar am aruncatdestul sau am fumat destul încât să nu mai rămână decât 85 de grame",a declarat procurorul unui ziar local. "Willie Nelson are 77 de ani şi euam 78. A fost artistul meu preferat toată viaţa. Ştim cu toţii că fumeazăpuţină iarbă", a conchis Bramblett.

Nelson,care a promovat legalizarea marijuanei în SUA, va avea de plătit doar 378 dedolari, reprezentând amenda şi cheltuielile de judecată cu dosarul său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-12-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image