2018-12-12 21:14


La 47 de ani, creatoarea de modă fentează ridurile. Romaniţa, creme cu diamant şi celule stem

 |  20:26

“Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei feţe”, spunea în urmă cu mai bine de jumătate de secol Marilyn Monroe. La cei 47 de ani împliniţi chiar pe 3 octombrie, în aceeaşi zi în care l-a născut pe Albert acum cinci ani, Romaniţa a găsit alternativa pentru injecţiile cu botox sau operaţiile estetice pentru înlăturarea ridurilor: cremele cu pulbere de diamant.

Nici urmă de rid pe chipul Romaniţei Iovan. Creatoarea de modă se află la doar trei ani distanţă de pragul de 50 de ani, însă nici că i-ai da mai mult de 20. De altfel, tocmai ce a împlinit 20 de ani, însă nu în buletin, ci de activitate în domeniul modei. “Moda este o pasiune, o meserie, şi rămâne, peste ani, un mijloc de existenţă fără de care nu aş putea trăi. Este aerul pe care îl respir. Nu m-am ferit de obiective ambiţioase şi am ţinut întotdeauna la unitatea în colectiv, la echipă. Colecţia aniversară pentru cei 20 de ani de activitate şi creativitate ai Casei de Modă Romaniţa are ca inspiraţie spectacolul «Alegria» - Cirque du Soleil. Din experienţa celor 20 de ani am creat un produs aniversar, Little Black Dress. Este o rochiţă din lână şi dantelă din bumbac, lansată în număr de 500 de exemplare, la un preţ de 200 de euro”, ne-a declarat Romaniţa. Dincolo de bucuria pe care o trăieşte în fiecare zi făcând ceea ce-i place şi bucurându-se în fiecare zi de dragostea unui bărbat pe care şi ea îl iubeşte de peste trei ani, Romaniţa arată excelent şi datorită unor cosmetice speciale care au în compoziţie pulbere de diamant. “Crema aceasta este excelentă, întinde pielea, înlătura eventualele pete şi înlocuieşte cu succes orice fel de operaraţie estetică pentru întinerire. Nu am nevoie de botox şi nici de vreo altă intervenţie estetică, pentru că diamantele mă fac să mă simt specială şi atunci când le port pe deget sau la gât, dar şi pe piele, în compoziţia cremelor”, ne-a declarat creatoarea de modă care plăteşte pentru o astfel de cremă în jur de 60 de euro. Un nou proiect aflat în desfăşurare este lansarea unei creme care să-i poarte numele, un produs revoluţionar în lupta împotriva ridurilor şi care să aibă în compoziţie celule stem extrase dintr-un soi de măr elveţian.

“Nu simt nevoia să mă mărit!”

Diamantele au fost prezente în număr foarte mare şi la prezentarea de modă pe care Romaniţa a oferit-o prietenilor şi fanilor săi în seara de 3 octombrie. Atât ea, cât şi modelele care au urcat pe podium au fost înnobilate cu bijuterii extrem de scumpe care au necesitat prezenţa a 50 de bodyguarzi la eveniment. Cât despre un eventual inel cu diamante pe care să-l aibă permanent pe inelarul mâinii stângi, Romaniţa ne-a spus că relaţia ei cu avocatul Iulian Gogan nu are nevoie de acte şi că se înţeleg excelent şi fără inel de logodnă, şi fără acte. “Nu simt nevoia să fac acest pas. Nici nu mai am 20 de ani să-mi doresc cu disperare să îmbrac rochia de mireasă şi nici nu simt nevoia să fac o schimbare în relaţia noastră. Ne este foarte bine exact aşa cum suntem!”, ne-a spus Romaniţa, declaraţie care a fost recompensată cu un sărut din partea iubitului său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: Romaniţa Iovan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...