2017-01-17 21:41

MONDEN


La câteva luni de la accidentul de schi care era să-i curme viata, Şerban Huidu se relaxează la plajă: “Mă refac cu paşi mari în Skyathos!”

 |  18:11
La câteva luni de la accidentul de schi care era să-i curme viata, Şerban Huidu se relaxează la plajă: “Mă refac cu paşi mari în Skyathos!”

În iarnă, cârcotaşul a văzut moartea cu ochii şi medicii au fost rezervaţiîn privinţa şanselor sale de supravieţuire, însă Huidu a demonstrat că iubeşteviaţa şi a luptat cu toate forţele să-şi revină din comă. Încă este spectatoral emisiunii “Cronica Cârcotaşilor” pentru că nu s-a refăcut complet, însă aales să se relaxeze în această vară în Grecia, în insula Skyathos, alături desoţie şi de cei doi copii ai lor.

Este un împătimit al sporturilorde iarnă, dar iubeşte şi vara la fel de mult. Adoră să stea la plajă şi să înoate,mai ales dacă apa este una turcoaz, aşa cum a regăsit-o în acest an, după şapteani, pe cea din insula Skyathos. “Amterminat încă un sezon de «Cronica Cârcotaşilor», cel mai greu de până acum, şi am plecat în vacanţă. Deşiconaţionalii preferă Bulgaria sau Turcia cu ale ei “all inclusive”, eu am alessă mai merg undeva, unde am fost acum şapte ani, în insula Skyathos. Lăsând lao parte că ori e Sky ori e Athos, am revenit acolo, după ce am mai mers,cu maşina, cândGrecia ieşea campioană europeană la fotbal, Charisteas, sau cum se numea, era Zeu, iar scuterele grecilor erau înapă! Acum în afară de protestele din fata Parlamentului, era linişte în Grecia.Toţi beau cafea dimineaţa, la prânz şi seara, iau salarii de la stat şi găzduiescturişti străini. Am revăzut locuri frumoase şi ceea ce e mai important copiiis-au simţit excelent. Mă refac cu paşi mari şi le mulţumesc celor care s-auinteresat de sănătatea mea!”, scrie cârcotaşul pe blogul personal. Huidu dă şiponturi de călătorie celor care vor să-şi petreacă sejurul din această vară înminunata insulă grecească şi asigură doritorii că nu există nici un pericol: “Săvizitaţi oraşul, Kastrul, Lalaria, plaja Kukounaries, capul Kanapista şi toaterestaurantele pline de tzatziki de acolo! Pentru cei evlavioşi sunt şi 2-3 mănăstiri mai mari prin zonă care vă aşteaptă.Că vorba aia: cele sfinte - ca cele sfinte, dar turiştii sunt importanţi! Asteavi le spun, ca să bag minţile în cap celor care m-au sunat să mă întrebe dacă enasol în Grecia. Era nasol în Atena, în insule, unde oamenii trăiesc de pe urmaturismului, era linişte şi pace”.

Şilui Dani i-a plăcut în Grecia

Săptămâna trecută, Dani a petrecut şiel câteva zile în Grecia, alături de Mihaela Rădulescu şi îi îndeamnă pe români să meargă acolo fără teamă: “Grecia.Ţara e superbă. Asta ştiţi probabil cu toţii. Cum e acum însă, cu nouă criză?Aproape la fel, dacă eşti turist. În Atena, într-o piaţă centrală câteva mii degreci scandau împotriva guvernului şi măsurilor de criză, iar la 500 de metrimai jos, ospătarii aduceau platouri pline trecând cu greu printre turişti şi cântăreţila buzuki”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-16

Mai multe imagini:
La câteva luni de la accidentul de schi care era să-i curme viata, Şerban Huidu se relaxează la plajă: “Mă refac cu paşi mari în Skyathos!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image