2017-01-16 12:54

MONDEN


La ce sunt talentate vedetele Pro TV şi Acasă TV

 |  17:40
La ce sunt talentate vedetele Pro TV şi Acasă TV
Vineri, 18 februarie, debutează la ProTV show-ul „Romanii au talent”,emisiune unde oamenii simpli pot deveni peste noapte celebrităţi. Singuracalitate de care au nevoie pentru a se transformă în staruri veritabile esteaceea de a fi talentaţi. Nu contează la ce, contează doar talentul în sine şicurajul de a-l arăta întregii ţări. Pe lângă faptul că sunt talentate înmeseria pe care o practică fiecare dintre ele, vedetele trustului Pro vorbescdespre pasiunile şi talentele lor mai puţin ştiute de publicul larg.

Jojo pictează şi scrie poezii - “Îmi place săscriu versuri. M-am gândit de câteva ori să public ceea ce am scris. Mi-alipsit curajul până acum. Poate că o voi face cândva... Sunt tot felul degânduri în poeziile mele, gânduri care m-ar dezgoli în fata cititorului. Amcrescut lângă un tată filozof, pasionat de istoria religiilor şi de veşnicăîntrebare ”ce găsim dincolo de viaţă?”. În egală măsură îmi place să pictez.Frumosul... Lucruri vesele... Romantice... Doi îndrăgostiţi îmbrăţişaţi. Ofemeie aşteptându-şi iubirea sub o ploaie de petale. Nu ştiu. Ce simt. Acasă amcâteva din tablourile mele. Pe restul le-am făcut cadou celor apropiaţi.”

Magda Palimariu cântă - „Îmiplace muzica. Nu doar să o ascult... ci şi să cânt. Cânt acasă, în maşină, cuprietenii. Cel mai mult mă distrez atunci când ies împreună cu prieteniiîntr-un club karaoke şi cântam toată noaptea!”

Florin Busuioc scrie versuri şi desenează - „Mai desenăm, grafică în special, reuşeam să fac nişteportrete foarte realiste.”, cântă la chitară - „Din când în când, ce-idrept, tot mai rar în ultima vreme, cânt şi la chitară. Ori de unul singur, oricând sunt cu prietenii apropiaţi. N-am apărut niciodată în public”, găteşte -„E un dar pe care-l primeşti, aşa cred, pentru că ţine foarte mult de instinct.Încă n-am omorât pe nimeni, nu s-a plâns nimeni de bucăţele mele. M-a ajutatfoarte mult emisiunea lui Radu Anton Roman, de acolo am reţinut însă lucrurilecare ţin de bucuria de a găti şi mai puţin detaliile tehnice.”

Smiley găteşte - “Mi s-a spus de multe ori că sunt un talent înbucătărie. Am fost pasionat degastronomie de când eram mic. Intrăm mereu în bucătărie în timp ce mama mea găteapentru că eram curios să văd cum se desfăşoară întregul proces. Din păcate nu gătescfoarte des, pentru că nu am timp, dar atunci când o fac, îmi iese foarte bine. Cel puţin asta îmi spun prietenii!

Laura Cosoi este pasionată de decoraţiuneinterioare şi găteşte - “Gătitul mă relaxează, de asta îmi place să intru în bucătărie ori decâte ori am ocazia. Ciorba de loboda, care este preferata mea, îmi iese cel maibine. De curând am început să fac cornutele, după o reţetă a bunicii mele. Andrei este disperat când simte mirosulpentru că sunt atât de bune încât ar mânca o tavă întreagă! De curând amdescoperit şi decoraţiunile interioare. Atunci când mi-am cumpărat apartamentull-am refăcut de la zero, şi m-am implicat în tot ce în înseamnă designinterior. M-am documentat foarte multdin revistele de specialitate şi de pe Internet şi mi-am dat seama că acest domeniuar putea însemna pentru mine mai mult decât o pasiune!

Denis Stefan, actor în telenovela„Iubire şi onoare” - tirul cu arcul de pe cal : „De aproximativ un an practic un nou sport, tirul cu arcul de pe cal,care este o veche arta marţială ce cred că merită să fie parcticata de mai mulţioameni pentru că implică foarte multă concentrare, o bună condiţie fizică şi nuîn ultimul rând conexiunea cu un animal considerat până nu de mult sacru,calul. „

Ioana Maria Moldovan joacă baschet, trage cuarma - “Am făcut parte din echipaliceului. Baschetul mă relaxează, iar specialitatea mea sunt aruncările la coşde trei puncte. Cât despre trasul cu arma? Acest mic talent l-am descoperitacum câţiva ani la o filmare cu echipa “Povestirilor adevărate”. Mi-a fost teamăla început, dar m-am obişnuit repede şi chiar mi-a plăcut. ªi acum, lăsândmodestia la o parte, m-am descurcat şi am fost felicitată pentru felul în caream ochit ţinta.”

Adela Popescu număra foarte repede literele dintr-o frază şiciteşte invers - “Potîntr-un timp record să număr zeci de litere. Dacă îmi citeşti o frază, în câteva secunde îţipot spune câte litere conţine. Orice cuvânt, dar să nu aibă mai mult de 7-8 litere, pot să-l citescinvers instantaneu. Mi-am dat seama de asta acum câţiva ani. În timp ce mă uitla un film mai citesc invers sau număr literele, uneori fac involuntar asta,lucru ce a devenit destul de obositor pentru că îmi distrage atenţia de la acţiuneafilmului. Nu ştiu dacă aş trece depreselactie cu talentul acesta.”

Madalina Drăghici inventează reţete culinare- “Am talent să inventez reţete culinare. Dacă mise dă o reţetă nu-mi iese niciodată nimic, însă dacă intru în bucătărie şiamestec ingrediente de capul meu de fiecare dată rezultatul este delicios”

George Vintilă găteşte - “De câteva luni de când mi-am schimbat programul şi emisia mea laProFM începe la 10.00 şi se termină la 13.00, iau un mic dejun maiconsiderabil, decât ca atunci când mă trezeam foarte devreme. Îmi încep ziua cu suc proaspăt de fructe, ocafea cu lapte, un sandwich sau croissant. Aşa că la prânz sunt destul de atentce mănânc, pentru că ziua e abia la jumătate şi trebuie să ţin nivelul deenergie la fel de sus. Îmi vine foarte uşor să gătesc de plăcere, după ce amlucrat în bucătărie în Anglia, unde am gătit,am spălat vase sau am făcut cocktailuri pentru câteva sute de clienţi pe seara.În continuare scopul meu când gătesc e să obţin ceva grozav pentru simţuri, bunpentru corp şi plin de inspiraţie pentru spirit. Îmi place să gătesc, mă relaxează activitatea însine, dar sunt în egală măsură gurmand, mă bucur de rezultate.”

Oana Cuzino desenează şi să pictează: “De mică, m-au fascinat picturile făcute de tatălmeu care a studiat pentru o perioadă artele plastice. Îmi plăceau culorile,uleiurile, vopselurile şi şevaletul pe care le găseam în camera lui de lucru şipe care le aveam la dispoziţie când îmi doream să mă joc. Astfel ca aceastajoacă mi-a colorat viaţa şi m-a ajutat să mă relaxez în mod creativ. Îmi placesă abordez peisaje într-un stil suprarealist, iar cele mai multe dintrepicturile făcute de mine le-am dăruit din tot sufletul oamenilor dragi din viaţamea. Pot spune că aceasta pasiune este ca o tradiţie transmisă din tata în fiuîn familia noastră, aşa că acum mă bucur experimentând pictura alături de fetiţamea, Naomi.”

Octavian Strunila cânta la acordeon: “Am primit primul acordeon de la Moş Crăciuncând aveam 4 ani. La început nu mi-a plăcut deloc. Îmi venea să-l arunc pentru că simţeam că nu o săpot legă două sunete. Prin liceu, când mi-am dat seama că muzica atrage fetele,m-am reapucat de acest instrument.Cânt şi acum şi sunt puţini cei care ştiuasta despre mine.”

Andreea Esca pictează: Îmi place să pictez. Îmi place să fac diversecolaje pentru prieteni în care să îmbin fotografia cu pictură. Iubesc multculorile. Este o plăcere să stau vara împreună cu Alex şi cu cei mici înateleierul nostru „de creaţie”. Venim toţi cu idei şi suntem mândri cândrezultatul este apreciat. Ne plac lucrurile făcute de mâna noastră.

Amalia Enache are talent de povestitoare: “Încetează, că iar mă faci să plâng. Ai un felde a povesti lucrurile astea, întâmplările de viaţă ale orişicui, ca apoi sunttoată ziua buimac şi mă gândesc numai la ce mi-ai spus tu”, îmi zicea deunăziun prieten bun. Asta îmi zic oamenii, că aş avea un talent de povestitoare şi că-iprind imediat, mai ales cu istoriile emoţionante. Că am un fel de cârlig alvorbelor cu care îi agăţ şi îi fac să empatizeze imediat. ªi că aş avea acestdar de mică, mi se tot spune. Ţin minte că îmi plăcea enorm să spun poezii laserbări şi că măsuram dacă a fost bine sau nu atunci când cel puţin 2-3 mămicidin sală erau scăldate în lacrimi la final. Mai sunt câţiva dintre apropiaţiimei care insista să-mi spună că şi când scriu ceva, de exemplu poveşti de prinvacanţele mele, îi agăţ la fel de tare, îi bag în poveste şi îi ţin cu mine pânăla capăt. O foarte bună prietenă zice că cel mai mare talent al meu este acelacă “văd” oamenii. Că îi citesc foarte uşor, că mă conectez imediat cu ei, că leşi câştig încrederea pe neştiute.

Culmea e că eu cred că principalul meu talenteste să ascult poveştile oamenilor, nu neapărat să le spun. Poate că e acelaşilucru. Le aud atât de bine încât ştiu apoi, ca la desen, unde să pun mai multăculoare, ce tuse trebuie îngroşate şi care sunt perspectivele. Cert este caoriunde m-aş afla, absolut oriunde, cineva se va aşeza mereu lângă mine şi vaîncepe, parcă din senin, să-mi povestească viaţa lui, secrete, nebănuiteintimităţi. O fi un talent şi asta?

Mie mi-ar fi plăcut să am voce şi ureche muzicală,nu m-aţi mai fi dat jos de pe scenă! Mi-ar fi plăcut să am talent la pictură.ªi la actorie. Poate de aceea şi pun muzică, culoare şi puţină tehnica teatralăîn cuvinte, să compensez cumva.

Ce ştiu sigur e că nici un talent nu trebuieignorat. Că e parte din noi şi că dacă nu-l folosim e ca şi cum din corpulnostru n-am folosi o mână, un picior, un ochi.

Raluca Arvat asculta şi spune bancuri : “Din copilărie, eram cel mai bun ascultător debancuri, eram foarte atentă la toate detaliile, râdeam de mă prapadeam şiimediat îl spuneam mai departe cuiva care izbucnea în hohote de râs. În şcoalaeram folosită drept leac împotriva tristeţii, iar acum prietenii mă aşteaptă laîntâlniri ca să aduc porţia proaspătă de bancuri şi veselie. E amuzant şi felulîn care memorez bancurile pe care le-am auzit de-a lungul timpului, pentru căle am “stocate” în minte pe categorii: bancuri cu blonde, bancuri cu ardeleni,cu Ion şi Maria şi aşa mai departe. Dacă cineva îmi spune domeniul, încep săturui vreo zece.”

Corina Caragea : “Când eram mică, eram foarte pricepută la croit hăinuţeşi croşetat pulovere pentru păpuşi. Le-am făcut un adevărat trusou păpuşilormele preferate din copilărie, iar când am mai crescut am început să-mi fac şimie haine. Îmi amintesc că în liceu, desenăm ţinute, făceam diferite combinaţiide haine şi croieli şi îmi plăcea să-mi fac singură îmbrăcămintea.

Pavel Bartos cânta şi pictează : “Mi-am descoperit acest talentîn spectacolele de musical ale Teatrului Maghiar din Timişoara, cât şi dincolaborările mele cu Opera Naţională din Timişoara. Mi-ar fi plăcut săaprofundez acest domeniu. Întotdeauna am declarat că dacă nu mă făceam actor,mi-ar fi plăcut să fiu cântăreţ de operă.

Desenez încă din copilărie.Am început cu desenele în creion, iar apoi am continuat cu acuarela. Mi-ar plăceasă o fac mai des, dar... Desenez tot timpul pentru fetele mele, în special pentru cea mică,pentru că animalele şi personajele făcute de mine sunt cele mai apropiate derealitate.”

Paula Herlo: Când eram mică mă evidentiam prin cântec.Muzica uşoară a anilor 80. La insistenţele mamei am luat şi câteva cursuri decanto şi la un moment dat chiar am ridicat în picioare o sală plină de elevicântând Doina lui Iancu. M-am retras la scurt timp în plină glorie pentru cămi-am dat seama că nu aceea e scena pe care eu trebuie să evoluez. Aşadar, amdat scena pe podiumul de modă, pe care look-ul nu m-a ajutat să-l calc, dar lacare mă uit în fiecare primavara-vara şi toamna-iarna şi mă inspir în alegerilepe care le fac în faţa dulapului tixit de textile şi piele.

Dana Rogoz pictează - a terminat un curs teoreticde Introducere în Istoria Artei şi a devenit un elev silitor la cursurilepractice de desen şi pictură la Galeria Basil, unde a trecut de la începătorila următorul nivel, după mai multe ore de desen în creion şi cărbune, acuarelă,pastel, ulei şi modelaj. „Mă bucur foarte mult de timpul pe care îl petrec la acestecursuri, unde mă duc să lucrez cu mare plăcere. Este foarte relaxant pentru căaici vin fără vreo miză sau fără să mă gândesc la rezultatul final, pot să facgreşeli şi să o iau de la capăt şi descopăr că este un exerciţiu plăcut. „Înfamilia mea sunt mulţi oameni talentaţi, străbunica mea a fost pictoriţă şi am crescutîn casă cu tablourile ei pe pereţi, iar fratele meu Radu a participat şi a şicâştigat concursuri internaţionale de pictură.

Eu am studiat din clasa I până într-a III-a cuaceeaşi profesoară ca şi a lui şi chiar aveam la un moment un gând de a urmaLiceul Tonitza. Însă, între timp am început filmările la Abracadabra şi practiclucrurile au luat de la sine alt drum şi nu am maiavut timp să mă ocup serios de această activitate. Desenăm doar de plăcere,pentru relaxare. Oriunde mergeam în vizită când mă plictiseam făceamreproduceri după tablourile din casele respective. Mult timp am vrut să reiauaceastă activitate, dar am ezitat pentru că mă gândeam că nu o să am timp să mădedic. Dar am constatat că dacă vrei şiîţi place foarte mult ceva, îţi găseşti şi timp să te ocupi. La acest curs am luat-o din nou de la zero cu desen, uleietc şi am început tot prin reproduceri, pentru a-mi exersa mina. Acasă, făceamaltele, după albumele mele de artă. De curând am făcut primul tablou, după o păpuşăde porţelan pe care o am acasă şi l-am oferit cadou fetiţei pe care ambotezat-o în speranţa că va creşte cu el în cameră şi cu promisiunea că poatela doi-trei ani îi voi face o întreagă colecţie. Tot de aici mi-a venit şiideea temei, cu bebeluşi, care mi se parfoarte expresivi, au liniile foarte clare ale feţei, trăsături bine conturate.Desenul, aşa cum îl înţeleg eu, m-a ajutat să fiu mai atentă la detaliile dinjurul meu, inclusiv la oamenii pe care îl întâlnesc.”

- dansează step: îşi dorea să înveţe să danseze step încă de când urmărea filmele cuShirley Temple. Însă, de curând, Dana şi-a cumpărat o pereche de pantofispeciali şi a învăţat câţiva paşi de la Vladimir Palamarciuc sau Vova, de la„Dansez pentru tine”. Vova i-a arătat câteva mişcări de bază şi i-a explicatcum să le execute. Fermecată de acest stil de dans şi decoperindu-şi o realăpasiune, Dana a decis să-şi împlinească dorinţă pe care o avea de când era mică,mai ales că a găsit şi cursuri adecvate, despre care a aflat pe blogul luiDragoş Bucurenci.

„Este uşor să înveţi coregrafia, mişcările de step. Dar sunetul pe careîl scot pantofii trebuie lucrat foarte intens pentru că el să se audă egal,curat, precis. Atunci se naşte muzica de step, din dansul tău şi din loviturilepantofilor”

Pe lângă cele două şedinţe săptămânale petrecute cu profesoara ei destep, actriţa Dana Cavaleru, ea repetă şi în Buftea când poate şi cu Vova saucu Lilian. Dornică să experimenteze şi deschisă la sfaturile celor din jur,interpreta Andreei Popeanga din serialul „Moştenirea” difuzat la Pro Tv, a maicăpătat un profesor care s-a implicat în pasiunea ei şi îi împărtăşeşte dinexperienţa lui, în pauzele de filmare - nimeni altul decât actorul GheorgheVisu, care a învăţat step în trupă lui Dan Puric. „Este un stil greu mai alespentru că necesita foarte mult antrenament şi cred că dacă laşi mai multe zilesă treacă fără să exersezi mişcările de bază nu faci niciun progres”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-08

Mai multe imagini:
La ce sunt talentate vedetele Pro TV şi Acasă TV
zoom
La ce sunt talentate vedetele Pro TV şi Acasă TV
zoom
La ce sunt talentate vedetele Pro TV şi Acasă TV
zoom

La ce sunt talentate vedetele Pro TV şi Acasă TV
zoom
La ce sunt talentate vedetele Pro TV şi Acasă TV
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image