2017-01-16 21:41

MONDEN


La Super Bowl, Christina Aguilera a uitat un vers din imnul american

 |  18:59
La Super Bowl, Christina Aguilera a uitat un vers din imnul american
Cea de-a45-a ediţie a finalei campionatului de fotbal american, disputată duminică, aoferit un spectacol sportiv de calitate, ce a fost însă marcat de numeroase"note false" şi rateuri neobişnuite în afara terenului de sport, careau ştirbit puţin din succesul galei Super Bowl, informează AFP. În timp cepeste 100 de milioane de telespectatori americani şi peste 103.000 de persoaneprezente în uriaşul stadion acoperit din Dallas aveau ochii aţintiţi asupra ei,cântăreaţa Christina Aguilera a ratat interpretarea imnului naţional american,uitând un vers, pe care l-a înlocuit cu un altul pe care tocmai îl cântase.

La puţintimp după acest eşec, cântăreaţa şi-a cerut scuze în mod public, prinintermediul unui comunicat în care a declarat: "Tot ce pot să fac acumeste doar să sper că toată lumea a simţit dragostea pe care o port ţării mele,iar spiritul cu care ne-a însufleţit imnul nostru naţional să nu fi fostalterat".

Acesteşec al cântăreţei americane are însă mari şanse de a fi uitat foarte repede,comparativ cu imensul scandal din 2004, când cântăreaţa Janet Jackson şi-aexpus un sân în timpul concertului susţinut în cadrul Super Bowl.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image