2019-04-19 04:07


Lady GAGA, premiantă la Globurile de AUR: Ca femeie, este foarte greu sa fii luata în serios

 |  18:58
Lady GAGA, premiantă la Globurile de AUR: Ca femeie, este foarte greu sa fii luata în serios

Piesa „Shallow”, interpetata de Lady Gaga si Bradley Cooper, a fost desemnata „Best Original Song” la premiile Golden Globes .

Povestea celei de-a 76-a editii a Globurilor de Aur a fost marcata in profunzime de echilibrul perfect intre muzica si film, datorita nominalizarilor primite de productii cinematografice precum „A Star Is Born” si „Bohemian Rhapsody”.

In cadrul galei de decernare a premiilor, piesa-fenomen, „Shallow” (interpetata de Lady Gaga si Bradley Cooper), a castigat la categoria „Best Original Song”. Lady Gaga a tinut neaparat sa imparta premiul cu Mark Ronson, Anthony Rossomando si Andrew Wyatt, care au sustinut-o si au ajutat-o sa compuna piesa.

„Ca femeie, este foarte greu sa fii luata in serios ca muzician si compozitor.”, a declarat Gaga in timpul galei, multumindu-le ulterior acelora care au contribuit la succesul inregistrat de „Shallow”.

Productia cinematografica „A Star Is Born” a intrat in competitie ca favorita, insumand 5 nominalizari la editia din 2019 a Globurilor de Aur. Certificata cu disc de platina, piesa „Shallow”, care s-a situat in primele 5 pozitii ale clasamentului Billboard Hot 100, se bucura si de performanta de a fi nominalizata de patru ori in cadrul editiei din acest an a premiilor Grammy.

Lady Gaga a fost de departe una dintre cele mai stilate prezente din seara decernarii premiilor Globurilor de Aur, reusind sa acapareze toate privirile intr-o minunata rochie albastra, care a reprodus look-ul lui Judy Garland, protagonista filmului „A Star Is Born”, din 1954. 2019 este anul ce i-a adus lui Gaga cel de-al doilea Glob de Aur, primul fiind castigat de aceasta in 2016, pentru rolul sau in „American Horror Story: Hotel”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-08

TAGURI: lady gaga, globurile de aur, shallow, Bradley Cooper
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PUPă-N CUR OCULTA
08 Ian 2019

care o și susține, altfel....zero ca femeie sau era asasinată...pardon, ”sinucis/ă” cum a fost cu alte vedete! E urâtă cu spume și într-un interviu, spunea că e în ”regulă” atâta timp cât nu este preschimbat în băiat deocamdată , iar în interviul cu Dalai Lama sfătuia să te ferești de diavol, cunoscându-l prea bine, prin semnul ochiului acoperit care înseamnă că-i a lui....cum fac și ”vedetele” de pe la noi, sau semnul 666 prin cele 3 degete (mijlociul, inelarul și cel mic) în formă de evantai, iar opozabilul (degetul mare) cu arătătorul formând un cerc. DECI, SĂ ȘTIȚI CĂ CEI CARE-ȘI ACOPERĂ OCHIUL ÎN TIMP CE DĂ DIN CUR PE SCENĂ ȘI FAC SEMNUL CERCULUI PERFECT AVÂND ÎN EVANTAI CELELALTE TREI DEGETE, ORI FAC SEMNUL PIRAMIDEI, AL CĂRUI OCHI ESTE SATANA...ȘTIȚI CU CINE AVEȚI DE-A FACE!
Random imageUltimele stiri


STARBAG