2017-01-24 00:53


Lady Gaga a purtat o rochie „inspirată de prezervative” pentru a atrage atenţia asupra pericolului HIV

 |  18:03
Lady Gaga a purtat o rochie „inspirată de prezervative” pentru a atrage atenţia asupra pericolului HIV

Lady Gaga a purtat, joi, o rochie "inspirată deprezervative", într-o emisiune de televiziune din Statele Unite la care afost invitată pentru a vorbi despre importanţa sexului protejat şi despreconştientizarea riscului de infectare cu virusul HIV, relateazăfemalefirst.co.uk.

Cântăreaţaamericană a apărut în emisiunea matinală "Good Morning America"în calitate de imagine a campaniei "Viva Glam" lansată de brandul Maccu scopul de a strânge fonduri ce vor fi donate centrelor de cercetări medicalecontra maladiei SIDA din întreaga lume.

"Astăzi,port o rochie inspirată de prezervative, deoarecesunt aici pentru a vorbi despre sexul protejat. Vreau să reprezintun lucru, de care noi, toate femeile din lume, ar trebui să fim conştiente şianume acela că principalul factor de deces dinlume este virusul HIV", a declarat cântăreaţa americană. Artistaamericană a lansat în cadrul acestei emisiuni matinale şi un apel către toţipărinţii din lumea întreagă, îndemnându-i să vorbească în moddeschis despre sex cu copiii lor, pentru a se asigura căaceştia conştientizează de la o vârstă fragedă pericolul infectării cu virusulHIV. "Vreau ca părinţii să înceapă să vorbească în casele lor cu copiiilor despre HIV, SIDA şi sexul protejat. Mama mea a vorbit cu mine despresex când aveam o vârstă fragedă şi m-a învăţat să fiu precaută. Îi încurajez pe toţi oamenii dinlumea întreagă să vorbească cu copiii lor despre sexul protejat, deoarece SIDAeste o maladie pe care o putem preveni în proporţie de 100%, dar care poate fivindecată în procent de 0%", a adăugat cântăreaţa americană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image