2018-12-16 22:27


Lady Gaga, acuzată de blasfemie: ‘’Sunt îndrăgostită de Iuda’’

 |  19:42
Lady Gaga, acuzată de blasfemie: ‘’Sunt îndrăgostită de Iuda’’
Lady Gaga stârneşte din noucontroverse, de data aceasta cu noul său cântec, "Judas", din cauzacăruia este acuzată de blasfemie. Noua melodie, care afost lansată vineri, este deja contestată de Liga Catolică pentru DrepturileReligioase şi Civile, care o acuză pe artistă de blasfemie, scrie . Preşedinteleacestei organizaţii o acuză pe artistă că se foloseşte de tactici şocantepentru a-şi dezvolta cariera. "Lady Gaga încearcă să şocheze catoligii şicreştinii în general: se îmbracă precum o călugăriţă, înghite rozariul. Acums-a tranformat într-o caricatură a propriei persoane", a declarat BillDonohue, preşedintele Ligii Catolice pentru Drepturile Religioase şi Civile.

Noul cântec al artistei conţine versuri precum:"Vreau să te iubesc / Dar ceva mă îndepărtează de tine / Iisus estevirtutea mea, şi Iuda este demonul de care mă agăţ... Oh, el este atât de crud / Dar sunt încă îndrăgostită de Iuda". Gaga a fost crescută în credinţa romano-catolică şi chiar a mers la oşcoală din mănăstire în timpul adolescenţei. În videoclipul noii piese, care vafi lansat în această lună, Gaga o va interpreta pe Maria Magdalena, în timp ceactorul Norman Reedus va avea rolul lui Iuda, apostolul care l-a trădat peIisus.

Noul album al cântăreţei Lady Gaga se intitulează"Born This Way" şi va fi lansat pe 23 mai. "Born This Way"este al doilea album de studio din cariera cântăreţei Lady Gaga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...