2016-12-08 22:20

MONDEN


Lady Gaga şi-a pus iubitul la muncă

 |  14:13
Lady Gaga şi-a pus iubitul la muncă

Actorului şI fotomodelul Taylor Kinney (30 de ani), face tot posibilul să o menajeze pe iubita sa Lady Gaga (25 de ani), când artista îşi petrece zilele libere în casa lui. Americanul, care stă, împreună cu nişte prieteni, pe o plajă din California, a fost văzut trebăluind toată ziua pentru iubita lui. A dus haine la spălătorie, le-a adus acasă cu coşul, a făcut piaţa şi a cărat gunoiul. Cât despre Gaga, ea a ieşit din casă abia după-masă, dar nu mai avea cu ce să-şi ajute bărbatul cel harnic. Fără machiaj strident, peruci colorate sau pălării excentrice, doar cu un coc în vârful capului şI cu nişte ochelari de soare mari pe ochi, Lady Gaga părea o femeie ca toate celelalte, care voia să se relaxeze, în compania celui iubit, scrie Cancan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-01

TAGURI: Lady Gaga, iubit, muncaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

El este noul iubit al Ramonei Badescu! Este roman, avocat si il cheama Narcis. Narcis Godeanu, mai exact, si este noul iubit al Ramonei... 02 Dec 2016 | (2)
Ministrul Muncii, detalii despre Legea salarizării Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a declarat, sâmbătă, că legea salarizării unitare pe care... 03 Dec 2016 | (6)