2017-01-25 03:28


Laura Cosoi, “cea mai sexi vedetă din România”

 |  16:05

Laura Cosoi a fost surprinsă când a aflat că un site din România vrea să îi acorde premiul de Cea mai sexi vedetă din România. Se pare că aceasta nici nu ştia că este nominalizată.

"Povestea acestui premiu a început miercuri. O zi absolut obişnuita, o zi în care am gătit, am participat la întâlniri, am răspuns la mail-uri şi am făcut slalom printre maşini în traficul nebun din Bucureşti. Luni am fost luata prin surpindere când am aflat că trebuie să ridic un premiu oferit de cei de la Radar de Media Online pentru Cea mai Sexy vedetă din Romania. What ? Eu ?", a scris Laura pe blogul personal.

Laura spune că nu ştie nici măcar ce trebuie să faci ca să fii sexi. "Cum adică cea mai sexy? Cine poate să stabilească cine este şi cine nu este sexy ? Ei bine iată-mă în momentul în care eram faţă în faţă cu o astfel de provocare. Deşi nici măcar nu am ştiut că particip la o competiţie de gen, am şi câştigat. Mai exact am fost votată de către cititorii site-ului respectiv", a explicat iubita lui Smiley.

Până la urmă, a dat o definiţie a sintagmei "Cea mai Sexy vedetă din România". "Uitându-mă la cum a decurs ziua, am primit şi răspunsul la întrebările: “ce ar trebui să faci? sau cum ar trebui să fii ca să fii sexy?' Trebuie să fii naturală, relaxată, să nu te iei prea în serios şi să zâmbeşti mult. Eu cred că acesta este secretul. Teoretic, sexy am fost timp de două ore cât am fost prezentă la eveniment, dar practic eu m-am simţit sexy toata ziua. M-am decis să iau acest premiu drept cadou pentru cei 30 de ani pe care i-am împlinit şi deşi este probabil să nu mai iau contact cu o astfel de titulatură, eu am să continui să mă simt sexy indiferent de ce port sau de ce vârsta voi împlini", a mărturisit vedeta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: Laura Cosoi, sexi, premiu, SmileyComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image