2016-12-03 06:43

MONDEN


Laura Cosoi cumpără cadouri de Crăciun online

 |  14:16
Laura Cosoi cumpără cadouri de Crăciun online

Pentru că vrea să evite aglomeraţia din magazine, Laura Cosoi a găsit o metodă mai bună de a face cumpărăturile de Crăciun, pentru cei dagi. Iubita lui Smiley face shopping de pe net, pentru că i se pare mult mai eficient.

"Deşi Crăciunul este sărbătoarea mea preferată nu sunt deloc înnebunită după aglomeraţia oraşului din perioada aceasta. Mi se pare extrem de obositor să iau magazinele la picior, să mă îmbulzesc printre oameni şi să aştept la cozile interminabile de la caserii pentru un cadou. Pentru ce atâta agitaţie şi stres?", a scris Laura Cosoi pe blogul său. Mai mult, vedeta consideră că această metodă este una cât se poate de comodă. "Cred cu putere că sărbătoarea asta ar trebui să fie feerică şi plină de magie. Astfel că, anul acesta am refuzat socializarea forţată şi m-am hotărât să cumpăr toate cadourile de pe internet. Eu, aşezată frumos pe o pernă comodă, cu un ceai de ghimbir sub nas, fac slalom printre sutele de oferte tentante", a completat ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: Laura Cosoi, cadouri, Smiley, shoppingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Trei secrete pentru a fi în formă de sărbători Pe lângă cadouri, cu toții ne pregătim deja să punem pe listele de cumpărături alimentele pe... Acum 11 ore | (0)
Poliția Română pentru PUTEREA: alerta cu cadouri microcipate este FALSĂ! Un „glumeț” s-a gândit să le facă un „pustiu de bine” celor care își promovează... 30 Noi 2016 | (0)