2016-12-08 12:00

MONDEN


Laura Lavric, în scandal cu un coleg de breaslă

 |  21:00
Laura Lavric, în scandal cu un coleg de breaslă

scrie despre scandalul iscat între Laura Lavric şi Alexandru Recolciuc din cauza unui cântec. Cei doi artişti şi-au aruncat cuvinte grele. Mărul discordiei este melodia „Dragu-mi-i la veselie", pe care Recolciuc i-ar fi „furat-o" Laurei Lavric.

M-a întrebat de ce cânt o melodie care seamănă cu una de-a ei. Am încercat să-i spun că nu are dreptate şi că linia melodică seamănă, dar versurile sunt diferite. În loc să se calmeze a început să mă înjure", a povestit Recolciuc."M-a făcut boul Sucevei, animal, prost şi m-a înjurat. Mi-a zis tot felul de lucruri, că mi-e şi ruşine să le reproduc. Printre alte înjurături mi-a spus şi F...-ţi gâţii mă-tii!", a mai declarat artistul, care a mai povestit că Laura i-a aruncat o cană de vin în faţă.

"M-a stropit un pic şi pe mine, dar mai mult a dat pe pereţi. Am aflat că cei de la Etno TV au fost nevoiţi să refacă zugrăveala a doua zi. Cei de la Etno spuneau că era cel puţin încălzită, că altfel nu-mi explic înjurăturile ca la uşa cortului pe care le-a spus de faţă cu alţi colegi şi cu angajaţii televiziunii la care eram invitaţi", a spus Recolciuc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-20

TAGURI: Laura Lavric, scandal, cantec, arististiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Kovesi: Nu există dosare fabricate de procurori Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, respinge acuzatiile unor critici potrivit carora... Acum 13 ore | (3)
Laura-Ioana Andrei a câştigat finala de dublu a turneului ITF de la Cordenons (Italia) Perechea Laura-Ioana Andrei/Anastasia Zaritska (România/Ucraina) a câştigat, vineri, proba de... 03 Dec 2016 | (0)