2017-01-23 04:40


Lili Sandu este fericită că „sora” ei are o familie frumoasă: „De câte ori mă văd cu Ileana Lazariuc, vreau să fac şi eu un copil!”

 |  18:28
Lili Sandu este fericită că „sora” ei are o familie frumoasă: „De câte ori mă văd cu Ileana Lazariuc, vreau să fac şi eu un copil!”

Prietenia dintre Lili Sandu şi Ileana Lazariuc a început prin anii '90, pevremea când amândouă încercau să-şi facă un drum în muzică şi cântau înformaţia cu existenţa efemeră, Trinity. După nu foarte mult timp de jucat de-amuzică, Lili a intrat în lumea telenovelelor româneşti, iar Ileana s-a măritat.Au rămas prietene foarte bune, chiar dacă acum una locuieşte în America şicealaltă la Paris. Lili ne-a spus că este extrem de fericită că are o „soră” caIleana şi că aceasta îi transmite, la fiecare revedere, din liniştea ei casoţie şi ca mama. Din acest motiv, Lili glumeşte şi spune că de fiecare datăcând merge în vizită la Ileana şi se joacă împreună cu cei doi băieţei ai ei,îşi spune că vrea şi ea o familie şi copii.

Amândouă au avut o tinereţe zbuciumată, petrecută în mare parte princluburi, petrecerile fiind la ordinea zilei pe vremea când aveau doar 20 de anişi-un pic. Între timp s-au maturizat sau, cel puţin, Ileana care s-a măritat cuomul pe care l-a iubit întotdeauna, indiferent dacă au existat despărţiri întreea şi Ţiriac junior şi alţi bărbaţi i-au ţinut locul. Întocmai ca în poveştilecu prinţi şi prinţese, într-un final s-au căsătorit şi acum duc o viaţă aparentfericită, alături de cei doi copii ai lor, departe de ţara în care şi-aupetrecut tinereţea zbuciumată. Lili Sandu a decis să mai copilărească şi încănu se simte pregătită să se aşeze la casa ei, mai ales că ideea de căsătorie îirepugnă. Consideră că dacă ar lega-o un act de omul iubit, n-ar mai fi loc şipentru iubirea adevărată şi sinceră. „Căsătoria este o loterie, poţi avea ofamilie frumoasă pentru toată viaţa sau poţi divorţa rapid. Am foarte mulţiprieteni căsătoriţi şi multe dintre prietenele mele suferă pentru că soţii leînşală. Atunci când eşti căsătorit, cred că mergi foarte mult pe ideea căaparţii cuiva, însă dacă nu te leagă un act de partenerul tău, ai libertatea săfaci ce vrei. Şi ce te mai poate ţine împreună în acest caz, în afară de iubireşi respect?”, ne-a declarat Lili Sandu. În schimb, cantăreaţ-actriţă îşidoreşte foarte mult un copil şi nu ar deranja-o dacă acesta ar veni pe lume înafara unei eventuale căsătorii dintre ea şi tatăl celui mic. „În familia meas-a mers pe ideea că nu poţi naşte un copil dacă nu eşti căsătorită cu tatăllui, însă eu nu cred că este nici un păcat dacă faci un copil fără să fiicăsătorit. Nu cred în instituţia căsătoriei. Într-adevăr, căsătoria este ouniune frumoasă, un moment frumos în viaţa oricărui cuplu şi cred că oricepersoană îndrăgostită trebuie să facă pasul ăsta la un moment dat, dar asta nuînseamnă că acel act reprezintă o garanţie că va fi pe viaţă”, susţine Lili pecare o năpădesc fiorii maternităţii mai ales atunci când îi vizitează pe copiiiIlenei. „Ileana Lazariuc este sora mea şi ţin tot timpul legătura cu ea. Neînţelegem foarte bine şi sunt foarte fericită că are o familie frumoasă şi îmidă o energie pozitivă atunci când stau în preajma ei. De fiecare dată îmi spuncă las tot şi la anul fac şi eu un copil. Oricum, când va fi timpul potrivit,se va întâmpla această minune şi în viaţa mea! Nu-mi propun nimic pentru că seva întâmpla atunci când trebuie să se întâmple. Vreau doar să fiu sănătoasă,să-mi fie mama sănătoasă, căţeii şi cei apropiaţi!”, ne-a spus Lili.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-09-16

Mai multe imagini:
Lili Sandu este fericită că „sora” ei are o familie frumoasă: „De câte ori mă văd cu Ileana Lazariuc, vreau să fac şi eu un copil!”
zoom
Lili Sandu este fericită că „sora” ei are o familie frumoasă: „De câte ori mă văd cu Ileana Lazariuc, vreau să fac şi eu un copil!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image