2019-01-21 22:12


Lora este grav bolnavă: După ce apar rezultatele biopsiei făcute în Turcia, voi fi operată!

 |  19:02
Lora este grav bolnavă: După ce apar rezultatele biopsiei făcute în Turcia, voi fi operată!

De o vreme se simte rău, însă Lora a dat vina pe viaţa agitată şi concertele pe bandă rulantă pe care le-a onorat în ultimul timp. Însă, când stările de rău au continuat, iar analizele pe care le-a făcut în România i-au confirmat că este destul de grav bolnavă, Lora a mers în Turcia unde a făcut o biopsie, după care va urca pe masa de operaţie.

Marţi seara, Lora s-a întors în România alături de soţul său, Dan Badea care a însoţit-o în Turcia, pentru o serie de analize medicale efectuate la o clinică de acolo.

“Mă bucur că am ajuns pe mâini aşa de bune. Am mers în Turcia pentru că soţul meu a făcut nişte investigaţii, imediat când a aflat ce am, iar oamenii de acolo mi-au trimis o invitaţie la zece minute de când au aflat că analizele au ieşit prost. M-am interesat despre clinica din Turcia. Acolo mi-au confirmat analizele pe care le-am făcut în România, mi-au confirmat miomul de pe uter, o rană pe col la care mi-am făcut biopsie şi aştept rezultatul. Mi-au mai găsit chestii, am o piatră la rinichi şi un fel de polipi la bilă, un nodul pe tiroidă şi hipoglicemie.  Eu mă simt rău de ceva timp, dar am dat vina pe concerte, pe viaţa agitată, pe faptul că fac mult efort fizic pe scenă”, a declarat Lora, pe aeroport.

“În următoarele trei zile voi afla rezultatul biopsiei, după care voi ajunge pe masa de operaţie. E posibil să onorez concertele pe care le am în această perioadă, sunt bine, stau în picioare şi chiar pe tocuri.  Perioada de recuperare va dura maxim o lună, iar ţară ar fi fost până la 6 luni. Sunt ok şi o să mă fac bine”, şi-a liniştit cântăreaţa, fanii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-10

GALERIE MEDIA


TAGURI: lora, bolnava, turcia, biopsie, operata, concerte, operatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...