2018-12-16 22:30


Loredana şi Cotabiţă, omagiu emoţionant pe scenă pentru victimele Colectiv

 |  15:41
Loredana şi Cotabiţă, omagiu emoţionant pe scenă pentru victimele Colectiv

Plin de culoare și de energie, evenimentul Loredanei Groza, „Imaginarium”, de la Sala Palatului a cuprins însă și un moment răvășitor, care, a reușit să sensibilizeze mulțimea prezentă. Cele două spectacole desfășurate, week-endul trecut, a adus și un omagiu tinerilor care și-au pierdut viața în Clubul Colectiv. Încă de la început, artista și-a dedicat spectacolul „celor care au prins aripi”, iar, ulterior, ea a impresionat prin gestul său. Emoție, tristețe și multă durere, asta a reușit să transmită Loredana prin intermediul piesei cântate alături de Gabriel Cotabiță, „Mi-e dor de tine”. Interpretată impecabil, melodia a ajuns la sufletul publicului, în timp ce pe ecran rulau imagini cu cei al căror sfârșit a fost unul tragic.

“Viața e un miracol. În această seară, mă gândesc la cei cărora le-au crescut aripi“, așa și-a început Loredana Groza spectacolul de duminică seara, de la Sala Palatului, vizibil afectată de cele întâmplate. Programate și anunțate cu mult timp înainte, cele două concerte de week-endul trecut nu aveau cum să fie amânate. Un show de o asemenea anvergură pentru care o armată de oameni a muncit intens luni bune trebuia să meargă mai departe conform desfășurătorului. Iar asta s-a și întâmplat. Artista a urcat în fața fanilor săi de la Sala Palatuui din Capitală și a susținut un eveniment complex, în cadrul căreia, artista a îmbinat mai multe stiluri muzicale și a avut invitați surpriză de seamă. Alături de ea, Loredana l-a avut și pe Gabriel Cotabiță, care a s-a aflat pentru a doua oară pe scenă după problemele de sănătate cu care s-a confruntat anul acesta. Cei doi prieteni și colegi de breaslă au fost protagoniștii unui moment care a emoționat întreaga sală. Tragedia de la Colectiv a adus durere întregii țării, și în ciuda timpului, care, a trecut, moartea tinerilor care și-au pierdut viața în clubul groazei nu va fi uitată niciodată. Asta crede cu tărie și Loredana, care, le-a dedicat o piesă tinerilor ce s-au stins din viață. Jurata de la Vocea României a avut un duet impresionat cu Cotabiță, cântând în memoria „celor care au prins aripi”.

„Mi-e dor de tine/ Dar, spune-mi cine/A  pus tăcerea între noi/ Întoarce-te înapoi/ Mi-e dor de tine”, pe scurt aceastea sunt versurile piesei care a sensibilizat o sală întreagă, melodia Mălinei Olinescu, care a fost cântată de Loredana Groza alături de Gabriel Cotabiță, amândoi îmbrăcați în negru. În acest timp, pe ecran rulau imagini cu cei care și-au pierdut viața în „clubul groazei”.  În plus, vedeta a interpretat apoi „Back to life”,piesa din repertoriul trupei Goodbye to Gravity, formație, care, a concertat în Colectiv pe 30 octombrie, și ai cărei membrii au fost răniți sau au murit.

Show complex

Aproape trei ore, Loredana a cântat mai multe stiluri muzicale alături de invitați speciali. Au fost prezenți și cei doi actori din Las Fierbinți, Mihai Rait Dragomir (Dorel) și Mihai Mărgineanu (Ardiles), dar și alți artiști, What’s Up, Matteo, Nadir, Radu Gheorghe, dar și concurente de la Vocea României, pe care, Loredana le-a antrenat în timpul concursului muzical. De altfel, show-ul cântăreței a beneficiat și de un impresionant spectactol de lumini, de dansatori, care, au pus în scenă coregrafii diferite. Pe parcursul evenimentului, artista a cântat melodii de pe noul album muzical, „Imaginarium”, piese mai vechi, inclusiv și din coloana sonoră a telenovelei „Regina”,  dar a și adaptat melodii din folclorul românesc la tendințele actuale.

Declarație de dragoste pentru soțul ei

Loredana şi Cotabiţă, omagiu emoţionant pe scenă pentru victimele Colectiv
zoom
După trei ore de spectacol, Loredana Groza a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de ea și au ajutat-o să realizeze acest eveniment complex. Printre cei pe care i-a numit s-a regăsit, bineînțeles, și soțul ei, Andrei Boncea, la adresa căruia artista a avut numai cuvinte de laudă. „Vreau să îi mulțumesc și soțului meu, Andrei Boncea. Cel mai drăguț și calm bărbat din lume, care, din păcat e luat de mine. E exact cum mi l-am imaginat, cum l-am visat. Te iubesc, Andrei!”, a fost declarația, pe care, vedeta i-a făcut-o partenerului său de viață în fața spectatorilor prezenți. Căsătoriți de aproximativ 17 ani, Loredana și Andrei au reușit să-și păstreze mariajul în timp, fiind unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul autohton. În ciuda zvonurilor care au apărut pe seama lor, ei și-au văzut mai departe de căsnicia lor și nu le-au dat apă la moară cârcotașilor. Cei doi au împreună o fată, pe Elena.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-11

GALERIE MEDIA


TAGURI: loredana, gabriel cotabita, concert, colectiv, malina olinescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...