2017-01-17 17:46

MONDEN


Loredana Groza, amănunte picante din Dubai

 |  21:00
Loredana Groza, amănunte picante din Dubai

Loredana  a ales ca destinaţie de vacanţă anul acesta un loc în care nu a mai fost niciodată, Emiratele Arabe Unite, aşa că s-a bucurat de magia deşertului, de oraşele aflate în apropiere, Dubai şi Abu Dhabi, pe scurt o experienţă incredibilă şi totul în mai puţin de o săptămână.

„Am plecat cu Andrei şi Elena pentru o escapadă într-un loc în care nu am mai fost niciodată, am stat câteva zile în deşert, la 3 ore şi jumătate de Dubai şi 2 ore de Abu Dhabi. Am văzut pentru prima oară dunele de nisip, pe care le vezi doar în filme, a fost o experienţă incredibilă, parcă eram într-un ocean de nisip, altă planetă, altă lume, parcă nu eram pe pământ, o linişte incredibilă şi o pace cum numai în asemenea loc poţi să găseşti. Nu am ratat ocazia să ne plimbăm cu cămilele, ne-am trezit dimineaţa, în zorii zilei, şi am plecat în expediţie. Elenei i-a plăcut foarte mult”, povesteşte vedeta.

S-a întors cu proiecte noi

Lori a vizitat cea mai mare moschee din Abu Dhabi, a mers în Souk, loc în care a mâncat tot felul de preparate orientale şi asiatice, şi-a cumpărat haine arăbeşti, iar în Dubai a fost în Golful Delfinului unde s-a sărutat chiar cu un… delfin: „Înainte de a intra în Dolphin Bay, antrenorii îţi explică cum trebuie să te comporţi cu delfinii, e un întreg ritual care se face înainte de asta, fiind mamifere acvatice trebuie să poţi să comunici cu ele, să nu te sperii, am învăţat multe lucruri frumoase”. Deşertul i-a plăcut cel mai mult Loredanei şi s-a întors din vacanţă cu multe amintiri foarte frumoase: „M-am întors cu mai multe amintiri şi cu lucruri deosebite, îmi pare rău că nu mi-am luat un covor persan fermecat, dar data viitoare vreau să îmi achiziţionez şi o asemenea piesă. Cultura lor este extrem de preţioasă şi se reflectă în felul în care se îmbracă, mănâncă, în bijuteriile lor, în arta lor, lămpile arăbeşti şi toate obiectele de decor sunt fantastice”, povesteşte Loredana. Antrenoarea de la „Vocea României” s-a întors cu o energie debordantă, planuri mari şi proiecte noi pentru fanii ei: „Mâine intru din nou în studio cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn, am compus un cântec special pentru Dragoş Chircu pe care îl voi cânta în duet cu el. În plus sunt aproape gata  o duzină de cântece, un videoclip deja s-a filmat la primul single de pe album care se numeşte Sexting. De abia aştept să deschidem tolba cu cântece şi cu noi poveşti pentru 2012 şi pentru toţi fanii mei”, completează Lori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: Loredana Groza, vacanta, Dubai, familieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image