2016-10-22 19:26

MONDEN


Loredana va cânta alături de concurenţii de la “Vocea României”

 |  14:34
Loredana va cânta alături de concurenţii de la “Vocea României”

Începând din această săptămână, “Vocea României”, super show-ul de la ProTV va fi difuzat şi vinerea de la ora 20:15. Mâine seară este rândul Loredanei şi a lui Marius Moga să îşi aducă concurentii în ring.

Va fi o seară dificilă, cu decizii greu de luat şi asta pentru că toţi cei 8 concurenţi şi-au pregătit intens momentele. La fel ca şi în ediţia precedentă, antrenorii au pregătit un duet alături de concurenţii din echipa lor. “Va fi sublim! Vom cânta o piesă scrisă de mine în 1994 de pe albumul Atitudine pe care o voi cânta pentru prima oară împreună cu alte 4 voci”, a declarat Loredana. Invitată specială a show-ului de mâine seară va fi Kate Ryan, artista belgiana cunoscută pentru hit-urile “Voyahe, Voyage” şi “Ella Elle L’a”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: Loredana, concurenti, Marius Moga, show, Kate RyanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nou director general la Loteria Română Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Loteria Română (CNLR), controlată integral,... 15 Oct 2016 | (0)
Comedy Central lansează show-ul „Morr toți dușmanii” Toamna aceasta, ca parte din reînnoirea locală a Comedy Central, care privilegiază producțiile... 16 Oct 2016 | (0)