2017-01-22 18:22


Luana Ibacka va apela la injectarea cu colagen

 |  16:10
Luana Ibacka va apela la injectarea cu colagen

Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV, va împlini anul acesta 45 de ani şi arată senzaţional, asta pentru că are şi a avut întotdeauna grijă de ea. Face sport şi este tot timpul la curent cu tratamentele de ultimă generaţie. Se documentează în permanenţă şi ştie exact ce anume să facă sau să folosească pentru a arăta impecabil.

“Sunt în preajma atâtor oameni care se ocupă de medicina naturistă, de  homeopatie, de frumuseţe prin chirugie şi prin tratamente de salon,  încât ar fi păcat să nu aplic acolo unde consider, câte ceva din  noutăţile acestor domenii. Şi când spun noutăţi, nu mă refer doar la  echipamente fabuloase de slăbit, ci şi la reţete reinterpretate modern, de pe vremea bunicii... Iarna, mă preocup în special de elasticitatea  pielii, adică de colagen, el fiind cel care, asemeni adezivului, lipeşte  ţesuturile şi celulele între ele. Colagenul este o proteină care se  găseşte în proporţie de 70% în piele. Odată cu înaintarea în vârstă, producţia de colagen începe să scadă, apărând astfel primele semne de îmbătrânire la nivelul tenulu”, spune Luana.

Nu este pregătită pentru injecţii cu botox

Realizatoarea tv este pregătită să apeleze la câteva metode de întreţinere şi explică şi motivul “Deci caut creme şi serumuri, măşti şi tratamente care aduc colagenul în piele mea, citind cu atenţie pe prospect.  În acelaşi timp, mă gândesc şi la tratamentele injectabile, care  promit şi ele, care au un efect imediat, cu rezultate rapide, menite în principal să acopere ridurile faciale, prin injectarea cu un ac foarte fin al proteinei lipsa, colagenul. Întrucât nu am făcut injecţii cu botox, nu mă simt pregătită încă decât pentru o mezoterapie sau o fină injectare cu colagen, în primăvară probabil. Am înţeles ca organismul absoarbe colagenul injectat, fiind astfel necesară repetarea acestei proceduri periodic, la interval de 6 luni. Până atunci, mă folosesc de ce ofera alimentaţia ca aport de colagen, respectiv consumul de fructe de mare precum creveţi sau homari, carnea de pui sau de miel dar şi fructe şi legume bogate în vitamina C, care ajută la menţinerea elasticităţii, stimulând producerea de colagen”, mărturiseşte Luana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Luana_Ibacka, injectare, collagen, medicina_naturistaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image