2017-01-19 19:32

MONDEN


Lucian Viziru, un scandalagiu neobosit. Acum se ia de Costi Ioniţă!

 |  18:03

Lucian Viziru insistă să revină în lumea mondenă iscând scandaluri cu diverse personaje cunoscute, însă chiar şi aşa, rămâne în umbra interesului public. După ce a fost pus pe tuşă de Acasă TV şi telenovelele nu l-au mai ţinut în atenţia fanelor, a ieşit la rampa atacând-o pe Tania Budi. A avut câteva apariţii în tabloide, fie ele scrise sau televizate, şi mai apoi, iar pauză. Plictisit din nou, a jignit-o pe Simona Gherghe, însă când nici aşa nu i-a mers, a speculat momentul Eurovisionului şi, înfrânt la preselecţii, aruncă găleţi de noroi spre Costi Ioniţă care, de altfel, a fost preferatul juriului.

“Îmi pare rău pentru cei care sperau să mă vadă la Eurovision. Eu nu merg mai departe, în schimb se duce Costi Ioniţă. E curios cum patronii caselor de discuri au făcut parte din juriu şi şi-au votat propriile piese. Asta e...Prost am fost că m-am înscris”, se alintă Viziru pe Facebook.

“Ca să înţelegeţi, Costi Ioniţă a compus pentru Mandinga. Din fericire Costi ştie că nu-l ajută faţă aşa că face şi el ce poate. Poate câştigă şi la Baku. Eu n-am vrut să mă lupt cu nimeni. Eu cânt în general pentru public şi anul ăsta vroiam să cânt pentru România. Unii oameni se gândesc însă doar la buzunarele lor, cum e în cazul de faţă, şi li se rupe de piesă care ne va reprezenta ţara”, a mai scris Viziru.

Costi Ioniţă a intrat în cursa pentru Eurovision în calitate de compozitor al piesei "Zaleilah", interpretată de Mandinga. Pe data de 10 martie, România îşi va alege melodia care va merge mai departe la Eurovision, în Azerbaidjan. Marea finală a concursului va avea loc pe data de 26 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-07

TAGURI: Lucian viziru, scandal, tania budi, costi ioniţă, simon gherghe, eurovision, mandinga, zaleilahComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image