2019-01-22 06:24


Luciu aduce Circul din China la Bucureşti

 |  14:55
Luciu aduce Circul din China la Bucureşti

După ce a devenit mamă de tripleţi şi în mai puţin de şase luni a revenit pe scenă într-o formă de invidiat, Nicoleta Luciu vrea să uimească publicul din nou prin implicarea directă în organizarea unuia dintre evenimentele anului şi anume reprezentaţia “Circului Naţional din China” la Bucureşti.

Se pare că vedeta a devenit fan al acestui spectacol miraculos aşa că a făcut tot posibilul să aducă spectacolul pe scena Sălii Palatului.

“Acum ceva timp am fost în Germania şi am văzut spectacolul «Circului Naţional din China» şi, vă mărturisesc, această reprezentaţie m-a transpus într-o altă lume, o lume de basm în cadrul căreia totul este posibil. Personajele din fantastic prind viaţă, iar acrobaţiile sunt atât de impresionante încât simţi că poţi să prinzi aripi. Acest spectacol te face să crezi că limitele nu există, că tot ceea ce este mai frumos se poate transforma într-o realitate pentru fiecare dintre noi şi, cred eu, că îţi dă puterea să dărâmi barierele sociale şi sentimentale”, povesteşte artista.

A luat legătura cu impresarul circului

Se pare că spectacolul “Circului Naţional din China” a avut un impact atât de mare asupra Nicoletei încât aceasta susţine că multitudinea de proiecte pe care le-a început şi le-a dus la capăt în ultima perioadă îşi au ca imbold reprezentaţia maeştrilor de circ. “Nu pot spune decât că «Circul Naţional din China» m-a inspirat să îmi urmăresc şi să îmi îndeplinesc toate visurile. Tocmai de aceea mi-am dorit atât de tare ca şi românii să aibă parte de această experienţă încât am luat legătura cu impresarul Christian Rätscher pentru a putea aduce acest sentiment şi în sufletele românilor. Visul mi s-a împlinit şi iată că vă invit pe toţi să veniţi în data de 1 mai 2012, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului, şi să vă convingeţi că miracolele există cu adevărat”, a adăugat Nicoleta Luciu.

În urmă cu doar câteva luni, Nicoleta Luciu a hotărât să se întoarcă la prima ei iubire, muzica. Aşa că s-a apucat de treabă şi în prezent lucrează la un album, care, spune ea, va surprinde plăcut. Interpreta reuşeşte să se împartă cu succes între carieră şi viaţa de familie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-06-01

Mai multe imagini:
Luciu aduce Circul din China la Bucureşti
zoom
Luciu aduce Circul din China la Bucureşti
zoom

TAGURI: Nicoleta Luciu, Circul din China, Bucuresti, Sala Palatului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...