2016-12-04 04:09

MONDEN


Lui Bote îi place burlăcia şi nu prea

 |  17:13
Lui Bote îi place burlăcia şi nu prea

La 45 de ani, Cătălin Botezatu se bucură de recunoaştere internaţională, prezentări de modă în toate colţurile lumii, reuşită în televiziune, totul pare să-i meargă ca pe roate, în afară de un singur lucru: dragostea. Creatorul de modă nu a reuşit până acum să găsească femeia visurilor sale şi, după multe escapade cu femei frumoase şi mai mult sau mai puţin celebre, Bote este tot singur. Acest aspect pare să-i convină, având în vedere că se poate concentra pe cariera, însă îl cuprinde melancolia câteodată şi simte lipsa unui suflet drag. „Principalul avantaj se leagă de profesia mea şi nu spun acest lucru pentru că o femeie m-ar împiedica în vreun fel să-mi ating standardele în carieră, ci pur şi simplu pentru că atenţia mea este concentrată în întregime pe această zonă. Mă las acaparat de profesia mea şi de starea de bucurie fantastică pe care mi-o oferă momentul succesului”, a declarat Bote în „PRO TV Magazin“. „Dezavantajul este de a nu putea trăi împreună cu cineva toate aceste momente, de a nu putea sărbători în doi bucuria sau de a trece la fel, tot în doi, peste momentele de tristeţe. Dezavantajul este de a nu trăi în fiecare zi acel sentiment frumos pe care toţi oamenii îl caută!”, susţine creatorul de modă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: cătălin botezatu, dragoste, cariera, pro tv magazinComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mutu şi Dănciulescu au inagurat magazinul oficial FC Dinamo Dinamo şi-a inaugurat joi magazinul oficial al clubului în cadrul unui eveniment la care au fost... 17 Noi 2016 | (0)
Cartea zilei: Maidanul cu dragoste, de George Mihail Zamfirescu “Maidanul cu dragoste” aduce un tumult de viaţă, pasiuni şi drame, care fac să treacă pe... 23 Noi 2016 | (0)