2017-01-17 04:52

MONDEN


''Lumea nu se învârte în jurul tău, Răduleasco!'' Diva a avut parte de un incident nefericit, la aeroport, cu un bărbat nepoliticos

 |  18:35
''Lumea nu se învârte în jurul tău, Răduleasco!'' Diva a avut parte de un incident nefericit, la aeroport, cu un bărbat nepoliticos
Întoarsă ieri, înţară, Mihaela Rădulescu a trecut printr-o experienţă de care nu i-a fost dor înMonte Carlo, acolo unde locuieşte de doi ani. Pe Aeroportul Otopeni, diva aavut o altercaţie cu un român neaoş, neintimidatde celebritatea ei şi nedus pe la şcoala bunelor maniere. Fără a se sinchisică, dincolo, de strălucirea vedetei care apare în reviste, în faţă avea ofemeie cu un copil în braţe, acesta a avut un comportament grosolan şi i-aaruncat vorbe care nu-şi aveau locul, totul din cauza unui cărucior pentrubagaje.

“Plec supărată peţara mea. Plec cu milă şi mirare pentru toţi proştii care m-au hulit şi m-aujignit”, îşi justifica Mihaela, acum doi ani, decizia de a da România pe MonteCarlo. Deşi a mai vizitat ţara pentru anumite colaborări în televiziune, divanu a revenit la sentimente mai bune în ceea ce priveşte locurile natale, maiales după un timp în care s-a obişnuit cu lumea civilizată de dincolo degraniţele României. Ieri, pe Aeroportul Otopeni, o experienţă cu un românfără maniere i-a confirmat Mihaelei faptul că acum doi ani, când a decis săpărăsească România, a luat decizia corectă. La coborârea din avion, când nicinu păşise bine pe pământul strămoşesc, diva s-a văzut pusă la zid de un conaţionalcare s-a simţit ofensat că o femeie care apare în reviste îndrăzneşte sărespire acelaşi aer cu el. “N-am ajuns bine în România... Aşteptam bagajele, laOtopeni, cu Ayan şi cu mama şi întreb un "domn" (obosită şi cuurechile încă înfundate de la zbor) dacă pot lua un căruţ care mi se părealiber. Îmi răspunde ceva, din care înţeleg că da (dar, abia apoi mă prind căomul mi-a răspuns cu o glumă proastă). Continuă: "lumea nu se învârte înjurul tău, dragă Răduleasco", zice el. (?!?!) Îi spun că am auzit greşit,probabil, şi-mi prezint scuzele necesare. Rămâne aceeaşi întrebare - de cesimte nevoia, un "bărbat", să ia la mişto femeia, mai cu seamă dacă ecunoscută, dacă "o ştie el" de la tv?... Bine am venit"acasă", deci. Şi mulţumesc pentru "gentileţe", educaţie,sărit în ajutorul femeii cu bagaje şi copil, mulţumesc că mi-aţi adus aminteunde am ajuns, chiar înainte să "trec graniţa”, scrie vedeta pe Facebook.

Cum şi-a justificatMihaela plecarea, acum doi ani

“Mă doare că ţara meanu mai are drumuri care să ducă spre lumină, mă doare că orice om debună-credinţă devine o ţintă în care se aruncă cu cele mai otrăvite săgeţi, mădoare că atâţia oameni buni şi frumoşi nu mai sunt reprezentaţi decât de ziarecare-i mint şi-i prostesc. Mă rod înjurăturile unei gloate impotente de oameninerealizaţi, mă enervează că în ţara asta nu poţi face nici politică, niciartă, nici sport, nici muzică, nici performanţă de orice fel fără să fiiînjurat de un netrebnic sau de o haită de netrebnici. Eu cred că România pierdeoameni şi rămâne tot mai mult cu haite. Mai mici, mai mari, dar haite, careatacă doar pentru că celui mai prost dintre ei i se năzare ceva”, spuneaMihaela Rădulescu în urmă cu doi ani şi o lună, înainte să se mute cu fiul săula Monte Carlo. Mărturiseşte că s-a adaptat foarte bine la traiul de pe Coastade Azur, pentru că “la o lume civilizată se adaptează oricine”.

Şi ele au părăsitRomânia!

LiliSandu ne-a declarat că atunci când iese din ţară, se jenează să spună căeste românca, însă americanii au primit-o bine. Se pare că la urechile lor încănu a ajuns reputaţia romanilor. Cântăreaţa ne-a spus că este o diferenţăcolosală între showbiz-ul autohton şi cel de peste Ocean, iar vedetele dinAmerica, deşi au stele pe “Aleea Celebrităţii” au şi o doză mare de bun simţ.

Ana-Maria Ferentz încearcă să-şicroiască un drum în viaţă, tot în America. Urmează cursuri de limba englezăacolo, şi-a făcut prieteni şi spune că se simte excelent. Nu-i este dor demitocănia bărbaţilor de aici şi nici de bârfele care o vizau la orice pas.

Monica Barladeanu a considerat căRomânia este mult prea mică pentru talentul ei şi vrea să ajungă o stea laHollywood. S-a săturat de minciunile care se spuneau despre ea, de răutateaconaţionalilor şi de lipsa de educaţie a romanilor şi a plecat din ţară fără săse uite înapoi.

Narcisa Suciu şi-a întâlnit jumătateaşi în nici un caz nu a încercat să-l convingă pe el să se mute în România, ci aplecat ea, fără să stea pe gânduri, tocmai în Finlanda. Spune că acolo estefoarte liniştită, ca oamenii sunt civilizaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-06

Mai multe imagini:
''Lumea nu se învârte în jurul tău, Răduleasco!'' Diva a avut parte de un incident nefericit, la aeroport, cu un bărbat nepoliticos
zoom



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

PIT
26 Iul 2011

niste curve borate cu ifo se de vedeta,uita ca au a juns vedete tocmai cu ase ntimentul celor din BOBOR ,fara fraierimea care pun e botul la toate scandalu rile TV le-am gasi pe cen tura si nu la Monte Carlo sau L.A.ci pe plaiurile mioritice.

Adauga un comentariu

Random image