2019-03-23 17:24


Lungmetraj TV despre viaţa lui MICHAEL JACKSON

 |  11:35
Lungmetraj TV despre viaţa lui MICHAEL JACKSON

Postul Lifetime va realiza un începând cu luna viitoare un lungmetraj TV despre viaţa şi cariera celebrului cântăreţ Michael Jackson. Intrigă prezentată în această producţie despre starul pop este cea din punctul de vedere al gărzilor de corp ale acestuia.

Filmul, intitulat ”Michael Jackson: Searching for Neverland”, se va inspira din cartea ”Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days”, publicată în urmă cu trei ani de doi dintre bodyguarzii artistului, Bill Whitfield şi Javon Beard.Rolul principal va fi interpretat de Navi, un cunoscut imitator al megastarului american, care această ocazie va debuta în actorie.

Actorul Chad L. Coleman, cunoscut pentru evoluţia sa în popularul serial TV ”The Walking Dead”, va interpreta rolul bodyguardului Bill Whitfield. Filmările vor debuta în luna februarie, la Los Angeles.

Michael Jackson, a cărui viaţă personală a fost marcată de numeroase controverse şi apariţii publice intens mediatizate, a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, pe care starul american îl utiliza ca somnifer.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-15

TAGURI: michael jackson, film, viata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...