2018-12-16 17:45


Luptatorul Benny Adegbuyi se vrea Fermierul Anului. Vezi care sunt VIP-urile care merg la Ferma Vedetelor!

 |  19:57
Luptatorul Benny Adegbuyi se vrea Fermierul Anului. Vezi care sunt VIP-urile care merg la Ferma Vedetelor!

Benny Adegbuyi, Maria si Marcel Toader, alaturi de Ami, Lili Sandu si Viorel Sipos vor renunta la stilul de viata cotidian si sunt pregatiti sa duca traditiile romanesti in Cipru. Cei sase sunt jumatate din echipa noului sezon Ferma Vedetelor. Timp de 3 luni 12 vedete participante vor locui izolate, la fermă, în condiții de acum 100 de ani. Scopul? Castigarea titlului Fermierul Anului si, totodata, demonstrarea in fata intregii tari ca se poate descurca in orice conditii, fie ele cat de aprigre.

Benny Adegbuyi va cobori din ringul de lupta, in mijlocul pustietatii! Obsinuit cu victoriile (nu mai putin de 22 in galele de kickboxing), acesta va scoate artileria grea in competitia pentru titlul de Fermierul anului. In cantonamentul de la Ferma vedetelor, Benny va fi antrenat de Nea Rata. „Avand in vedere conditia fizica si pregatirea pe care o fac pentru meciurile de kickboxing, cred ca sunt un participant puternic. Si la propriu si la figurat. Nu renunt niciodata pana nu reusesc ceea ce trebuie sa fac si ma adaptez oricaror conditii. Cred ca acest lucru ma poate duce pana in finala”, a declarat acesta intr-un comunicat de presa.

Marcel Toader este fost jucator profesionist de rugby, actual om de afaceri de succes. Alaturi de frumoasa lui sotie, Maria Toader, Marcel a decis sa renunte la agitatia cotidiana in favoarea unei vieti linistite la ferma: „Sunt un foarte bun organizator, am o mare capacitate de munca, stiu sa conduc, imi plac situatiile limita, reactionez logic, inteligent, constructiv. Consider ca toate acest lucruri reprezinta niste avantaje esentiale in lupta pentru titlul de Fermierul anului.”. Marcel se caracterizeaza ca o persoana sociabila, sincera si punctuala, obisnuita cu viata in mediul rural. Cu toate acestea, el marturiseste ca ingrijirea animalelor din gospodarie nu face parte din lista activitatilor care-i fac placere.

Semifinalista in sezonul 4 al show-ului Vocea Romaniei, Maria Toader este o cantareata de muzica folclorica apreciata de public. De curand, Maria si Marcel Toader si-au unit destinele intr-o nunta ca-n povesti. Deseori comparata cu Marilyn Monroe, Maria se declara o fire ambitioasa, sensibila si fara scrupule: „Sunt o persoana foarte corecta, imi place sa am grija de tot ceea ce ma inconjoara, iubesc natura si animalele, ma descurc in orice imprejurare si, mai ales, pun suflet in tot ceea ce fac.”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-16

TAGURI: ferma vedetelor, Benny Adegbuyi, Maria, Marcel Toader, Ami, Lili Sandu, Viorel Sipos, cipru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...