2018-10-19 01:25


Mădălina Drăghici, mireasa japoneză

 |  15:47
Mădălina Drăghici, mireasa japoneză

Cu doar câteva luni înainte de nuntă, actriţa Mădălina Drăghici a făcut o repetiţie pentru marele eveniment, devenind mireasa colecţiei Blossom a Mihaelei Drafta, prezentată vineri seara într-un club din Bucureşti.

Actriţa de telenovele şi-a făcut apariţia într-un kimono alb, ţinând în mână un căţel chihuahua, despre care japonezii spun că este semn de noroc şi bogăţie. În perioada în care Japonia este un spectacol pentru turiştii din toată lumea datorită cireşilor înfloriţi, designerul Mihaela Drafta şi-a propus să sugereze atmosfera asiatică şi cu ajutorul a doi cireşi înfloriţi. “Este o colecţie de vară inedită, în care elemente din cultura japoneză au fost adaptate la vremurile în care trăim. Pentru Mădălina am creat un kimono alb, realizat după modelul rochiilor de mireasă din Japonia. Dacă va dori să fie o mireasă atipică, am să-i fac această rochie cadou”, declară Mihaela Drafta.

Peste 800 de persoane au luat parte la show-ul de modă al designerului român, premiat anul trecut cu Trofeul de excelenţă pentru Cel mai bun designer al anului. Printre cei prezenţi la show-ul de modă s-au numărat Sorin Brotnei (Akcent), Vladimir Drăghia, Bogdan Vlădău, Andrei Nourescu şi Ruxandra Dragomir, preşedinta Federaţiei Române de Tenis.

Nu vrea o nuntă pompoasă

Mădălina Drăghici s-a logodit într-un oraş extrem de romantic, la Roma, Italia. "A fost o cerere în căsătorie clasică. A fost frumos. La Pantheon, între coloane m-a cerut de nevastă. Rochia de mireasă va fi albă. Nunta o să fie pe malul mării. Nu vreau o petrecere pompoasă. Vreau să împărtăşesc fericirea mea cu cei mai buni prieteni ai noştri. Părinţii au fost bucuroşi pentru noi", a declarat vedeta. Mădălina a mers şi la prima probă pentru rochia de mireasă, la care, spune ea, va asorta o pereche de balerini simpli. Mădălina a hotărât că la nunta ei va respecta tradiţiile româneşti. Aşa că aşteaptă cu nerăbdare să se lase furată. Şi în această privinţă va respecta tradiţia: Ovidiu o va vedea îmbrăcată cu ea doar în ziua nunţii. Actriţa a optat pentru un model de rochie delicat, de inspiraţie grecească. Naşii celor doi îndrăgostiţi vor fi Andreea Ibacka şi Cabral, după cum acesta din urmă a afirmat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-29

Mai multe imagini:
Mădălina Drăghici, mireasa japoneză
zoom

TAGURI: Madalina Draghici, mireasa, japoneza, repetitie, Ovidiu, Roma
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...