2016-10-22 16:48

MONDEN


Madonna recunoaşte că nu e o bună regizoare

 |  14:19
Madonna recunoaşte că nu e o bună regizoare

Cântăreţa Madonna (53 de ani) a fost criticată pentru noul ei film “W.E.”, despre viaţa regelui britanic Edward al VIII-lea şi iubita sa, americanca divorţată Wallis Simpson. Diva spune că speră că lumea va merge să-l vadă, fiindcă a depus un mare efort în realizarea acestuia.Însă Madonna recunoaşte că mai are mult de învăţat în ceea ce priveşte cariera de regizoare."Am început această activitate cu mare umilinţă. O respect imens. Filmul meu va fi un succes, pentru că va reuşi să-i influenţeze pe oameni. Nu-mi pasă dacă le va plăcea sau nu. Sper să găsească un public interesat", a spus artista.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: madonna, regizoare, criticata, film, umilintaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Emily Blunt este ,,Fata din tren”. Filmul este bazat pe romanul fenomen care a şocat lumea Ecranizarea bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, care la nivel mondial s-a vândut în... 05 Oct 2016 | (0)
OUIJA, o incursiune în lumea spiritelor. Premiera în România a filmului are loc pe 28 octombrie Los Angeles, 1967. O văduvă introduce un nou număr în seria ei de mici scamatorii și... 10 Oct 2016 | (0)