2019-02-22 16:56


Magda Catone, despre anularea divorţului: „E în coadă de peşte!“. Actriţa şi soţul ei, Şerban Ionescu, s-au împăcat după câteva luni de bălăcăreală publică

 |  18:57
Magda Catone, despre anularea divorţului: „E în coadă de peşte!“. Actriţa şi soţul ei, Şerban Ionescu, s-au împăcat după câteva luni de bălăcăreală publică

“Curva rămâne curvă! Eu am aflat că Magda mă înşală după ce amvăzut mai multe SMS- uri în telefonul ei. Speram să nu se afişeze cu el, darvăd că nu a ascultat sfatul meu”, spunea Şerban Ionescu în urmă cu două lunidespre femeia de care voia să divorţeze după 27 de ani de mariaj. La rândul ei,Magda Catone susţinea exact opusul şi asigură pe toată lumea că soţul ei estecel care a călcat strâmb şi că obişnuieşte să bea peste măsură, iar violenţa fizicănu a lipsit nici ea din căsnicia lor.

Chiar dacădivorţurile mondene au devenit o obişnuinţă, tot mai puţine vedete reuşind săfacă front comun pentru binele mariajului, la Magda Catone şi Şerban Ionescu nuse aştepta nimeni să divorţeze, mai ales că îi legau 27 de ani. Vestea că s-ausăturat unul de celălat a venit însoţită de jigniri şi vorbe dure aruncate dinambele tabere. Cu un limbaj mai mult decât colorat, actorul de 51 de ani avorbit mai mult decât urât la adresa celei cu care a trăit aproape treidecenii: “Toată lumea m-a anatemizat, că sunt futălău, că sunt dionisiac, cămai ştiu eu ce. Mi s-au pus multe în cârcă şi eu am tăcut, pentru că era uncopil la mijloc. Puteam să fiu divorţat miercurea trecută, dar toţi am fipierdut. Nu am bătut-o niciodată. Am 1,90 m şi 104 kilograme. Dacă o băteam,poate nu ajungeam aici. Arabii au un proverb legat de bătaia nevestelor, ei nuştiu de ce le bat, în schimb ele, da. Ce să mai vorbim, curva rămânecurvă!". În schimb, “doamna Bonux” a susţinut că motivul divorţului estepasiunea nestăvilită a soţului său pentru alcool, femei şi bătăile conjugalecare veneau ca un pas firesc în urma nopţilor de băute cu amicii. Iată căjudecătorul care le-a dat termen de gândire, deşi ei s-au afişat la tribunalfoarte hotărâţi să divorţeze, a avut dreptate şi, focul de paie odată stins,Catone şi Ionescu ar vrea să se împace. Unii spun că deja au făcut-o, mai alescă actorul şi-a dorit asta tot timpul şi o numea pe Magda “nevastă-mea” chiarşi când se aflau în plin scandal. Actriţa se ţine ceva mai tare pe poziţii şidoreşte să fie discretă, declarându-ne că “am obosit şi m-am plictisit săvorbesc despre divorţul sau împăcarea noastră. Nici eu nu ştiu cum e, e în coadăde peşte!”.

Şi ei şi-au spălat rufele murdare în public

Bahmuţeanuşi Prigoană au scris deja istorie în presă prin bălăcăreala conjugală care s-aderulat pe mai multe episoade şi cu toţii am suferit alături de înşelataAdriana, dar şi de bietul Prigoană care nu mai suporta cicăleala nevesti-sii şiscotea pliciul de muşte pentru a o domoli. S-au făcut cu ou şi cu oţet, iar maiapoi s-au împăcat, însă doar de moment pentru că, atunci când ne aşteptam maipuţin, a culminat totul cu un nou divorţ. Şi tot aşa, până când telenoveladespre relaţia lor a ajuns la patru episoade, la care se mai adaugă şitentativele de separare şi împăcare eşuate. Din 2009 sunt împreună, pe bune, separe, căsătoriţi şi cu doi copii în palmares. Alţi mondeni care şi-au dat seamacă se iubesc după ce au semnat actele de divorţ ar fi Simona şi Ion Dichiseanu,însă, în cazul lor, nu s-a lăsat cu bălăcăreală şi nimeni n-a apărut la tv săarunce cu noroi în traiul petrecut 20 de ani împreună, ba chiar, blonda i-a şilăudat performanţele din dormitor ale actorului de 76 de ani, susţinând că nuacesta a fost motivul separării. Cert este că după câteva luni de separare şidoi musculoşi pe care i-a strâns cu foc la piept, Simona s-a întors la Dichi.Din păcate, umblă zvonul că ar fi stricat din nou prietenia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...