2018-12-15 13:31


Magda Pălimariu pleacă în State, cu iubitul

 |  21:00
Magda Pălimariu pleacă în State, cu iubitul

Vara aceasta Magda Pălimariu şi iubitul ei, Piticu' de la Simplu, se pregătesc să “cucerească” America. Cei doi îşi fac bagajele pentru a doua jumătate a lunii august, când vor pleca în Statele Unite. Mai mult, prezentatoarea rubricii “Vremea” de la PRO TV îşi va serba acolo şi ziua de naştere, pe 20 august.

“Chiar de ziua mea vom fi în Las Vegas, aşa că anul acesta voi avea o aniversare cum nici nu visam”, spune încântată Magda. “Îmi doream foarte mult vacanţa aceasta, cu atât mai mult cu cât este o premieră: nu am mai fost până acum în State”, a spus prezentatoarea de la PRO TV. Cei doi nu vor vizita însă doar Las Vegas-ul, ci vor ajunge şi în Los Angeles şi în împrejurimile oraşului. “Vom merge la o foarte bună prietenă de-a mea care s-a stabilit în L.A. de ani buni şi pe care nu am mai văzut-o de ceva vreme. Sunt foarte încântată de această revedere, sunt convinsă că ne vom simţi foarte bine, vom avea multe de vizitat şi ne vom întoarce cu multe amintiri frumoase”, a mai spus Magda nerăbdătoare să plece în vacanţă.

O iubitoare a călătoriilor, vedeta PRO TV recunoaşte că nu este prima dată când îşi serbează ziua de naştere departe de casă. ”Mi s-a mai întâmplat că în anii trecuţi să nu fiu în ţară de ziua mea; de exemplu, într-un an am sărbătorit în Portugalia. O vacanţă e cel mai frumos cadou! E drept că primesc cele mai multe urări de «la mulţi ani» prin telefon, însă întotdeauna când mă întorc acasă îmi serbez încă o dată ziua de naştere împreună cu prietenii şi familia”, a mai spus aceasta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...