2018-12-11 16:27


Magda Pălimariu: “Suntem jumătăţile aceluiaşi întreg”

 |  13:12
Magda Pălimariu: “Suntem jumătăţile aceluiaşi întreg”

Vedeta de la PRO TV Magda Pălimariu şi iubitul ei, „Piticu' de la Simplu“, par a fi perechea ideală, cei doi fiind foarte îndrăgostiţi şi de nedespărţit. Ei s-au logodit în urmă cu ceva timp şi, chiar dacă până acum nu au fixat data nunţii, cei doi vorbesc foarte des despre fericitul eveniment, care va avea loc foarte curând. Magda se declară vrăjită de iubitul ei, despre care spune că o face mereu să râdă şi o binedispune. Mai mult, aceasta ne-a spus şi care este secretul unei relaţii reuşite.

“Ne facem planuri de viitor din momentul în care ne-am logodit, este firesc să fie aşa, însă deocamdată nu am stabilit nimic concret în ceea ce priveşte nunta, chiar dacă vorbim des despre acest lucru. Când se va întâmpla, veţi afla cu siguranţă de la noi. Nu aş putea spune că există o reţetă, un secret, pentru ca relaţia noastră să funcţioneze, fiecare îşi construieşte viaţa aşa cum crede el că e mai bine. În cazul meu şi al lui Ionuţ, comunicarea a funcţionat excelent din prima clipă. Suntem foarte deschişi unul cu celălalt, ne iubim şi ne respectăm, ne susţinem în tot ceea ce avem de făcut şi ne consultăm permanent. Suntem jumătăţile aceluiaşi întreg. Ne place foarte mult să ne petrecem timpul împreună, iar de cele mai multe ori, atunci când vrem să fie linişte, plecăm la munte. Ne place foarte mult la Susai, e un loc relaxant, retras şi foarte liniştit. Pentru noi cel mai frumos loc este acela unde ne-am logodit. Ne dorim foarte mult să ne reîntoarcem la Praga, locul nostru de suflet”, ne-a declarat Magda

Urmăriţi de paparazzi

Magda şi Piticu’ sunt două persoane extrem de mediatizate, motiv pentru care sunt foarte des urmăriţi de paparazzi, dornici să-i surprindă pe cei doi iubiţi în ipostaze cât mai provocatoare. Cu toate astea, se pare că vedeta PRO TV nu este deloc deranjată de acest lucru.

“Am fost surprinşi de câteva ori de paparazzi, însă nu am fost niciodată puşi în situaţii neplăcute. Îmi amintesc că într-o seară ne-au urmărit de când am ieşit de la film şi până acasă, însă le-am urat noapte bună când am intrat în casă şi asta a fost tot”, a mai adăugat frumoasa blondă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-10-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VICTOR
24 Oct 2011

Penibil...auzi! ne urmaresc paparazzi! Pai cine ii suna toata ziua ca sa apara la ziar. Falsa rau fata asta cu toate ca arata bine. Iar in poza aia are tencuiala cat am pus eu pe perete!
Random imageUltimele stiri


loading...