2017-01-23 04:49


Mai stă două săptămâni în Austria! Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare

 |  18:41
Mai stă două săptămâni în Austria! Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare

RealizatorulTV Şerban Huidu a început exerciţiile fizice de recuperare, proces care va duracirca două săptămâni la Spitalul Universitar din Innsbruk, urmând să fiecontinuat apoi la o clinică din România. La aproape o săptămână de la accident,Şerban Huidu a părăsit Terapia Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă aspitalului din Innsbruck. Cel mai probabil peste două săptămâni Huidu va reveniîn România pentru a continua recuperarea, potrivit informaţiilor prezentate înjurnalul de ştiri de joi, difuzat la Prima TV de la ora 18.00.

Deasemenea, potrivit Prima TV, Şerban Huidu a început exerciţiile fizice şi faceaproape zilnic examene medicale. Perioada de recuperare a lui Şerban Huidu vadura până la două săptămâni la Innsbruk, urmând ca apoi recuperarea să fiecontinuată de realizatorul TV la o clinică din România.

L-au mutat într-o rezervă

VladHuidu, fratele lui Şerban, a spus că starea realizatorului TV evoluează înfiecare zi. "L-au mutat de la Terapie Intensivă într-o rezervă. Starea luieste bună, evoluează în fiecare zi foarte bine. Aşteptăm momentul în care vaieşi din spital pentru a putea oferi mai multe informaţii despre ce s-a întâmplat,despre starea lui", a spus Vlad Huidu.

RealizatorulTV ar fi trebuit să fie transferat încă de marţi într-o rezervă a spitaluluidin Innsbruk, însă mutarea acestuia a fost amânată de medici. Marţi, Prima TVanunţa că Şerban Huidu se simte bine, glumeşte şi abia aşteaptă să părăseascăspitalul.

Înainte de Anul Nou, Şerban Huidu a suferitun grav accident, la ski, lovindu-se la cap.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image