2016-12-08 12:05

MONDEN


Mălina Olinescu a fost bătută de iubit

 |  12:45
Mălina Olinescu a fost bătută de iubit

Cu toate că verdictul:sinucidere este clar, lumea încearcă să îşi dea seama ce a împins-o pe Mălina să recurgă la acest gest extrem. După ce a mai încercat să se sinucidă odată imediat după divorţ, se pare că acum planul i-a ieşit, tot după o ceartă monstru cu actualul iubit.

Prieten bun cu Mălina, Cătălin Geambaşu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre cazul acesta. El a mărturisit că a fost abordat pe Facebook de un apropiat al celor doi care i-a făcut dezvăluiri uluitoare despre relaţia pe care aceştia o aveau. "Sebi o manipula şi ştia că poate face orice pentru el. Sâmbătă, înainte cu o zi să moară, Mălina m-a sunat şi mi-a spus că a lovit-o. Am anunţat-o pe sora ei de incident, iar a doua zi când am vorbit cu ea, plângea în hohote. Nu era prima oară când o lovise. El ştia că ea ar face orice pentru el şi o tratat doar cu răceală. Un incident bizar s-a petrecut şi când au împlinit un an de relaţie. S-au certat, iar când Mălina l-a sunat şi a încercat să se împace el i-a transmis să nu îl mai deranjeze pentru că se joacă Counter Strike (un joc pe PC)", a explicat Geambaşu la OTV că i-ar fi povestit Ştefan, prietenul celor doi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: Malina Olinescu, iubit, batuta, manipulare, incidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

El este noul iubit al Ramonei Badescu! Este roman, avocat si il cheama Narcis. Narcis Godeanu, mai exact, si este noul iubit al Ramonei... 02 Dec 2016 | (2)
Polițiștii, chemați să intervină la 4.600 de incidente în ultimele două zile Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), polițiștii au... 02 Dec 2016 | (0)