2017-01-23 18:57


Mălina Olinescu îşi trata fostul soţ ca pe un sclav

 |  16:09
Mălina Olinescu îşi trata fostul soţ ca pe un sclav

Mălina Olinescu a fost căsătorită timp de şapte ani cu Dan Stesco, component al trupei Compact. În 2007, artistul a decis să introducă actele de divorţ, invocând nepotrivirea de caracter şi starea de tensiune continuă existentă în sânul familiei, probleme cauzate de personalitate puternică a soţiei sale. Adevărul adevărat avea să iasa la iveala abia ieri, odata cu sinuciderea artistei. Apropiaţii Mălinei susţin că Stesco a divorţat din cauza umilinţelor soţiei sale, care nu se jena să îl trimită să cumpere băuturi alcoolice şi i se adresa, în prezenţa altor  persoane, cu apelativul jignitor "sclavule".

Astăzi au apărut primele declaraţii ale iubitului Mălinei Olinescu ies la iveală. Se pare că,  în ultimele ore de viaţă, Mălina se certase cu Sebi, i-a aruncat hainele pe holul blocului şi şi-a dat câinele afară din casă. Sebastian şi Mălina avuseseră o ceartă  sâmbătă seara pentru că artista venise târziu acasă, însă iubitul ei nu consideră că acesta este motivul pentru care fata Doinei Spătaru a ales să se arunce de la etaj.

“Era scârbită

Sufletul care îi era aproape povesteşte că Mălina nu era comunicativă şi că duminică seară, când cei doi au vorbit la telefon, cântăreaţa părea supărată. Acest lucru nu i-a dat de gândit însă lui Sebastian. "Nu era foarte comunicativă în ceea ce priveşte tratamentul prescris de medici. Ultima oară am văzut-o sâmbătă seara, pe la ora 21.00. Apoi, duminică seara a venit acasă la părinţii mei. Eu dormeam. Tatăl meu a condus-o acasă la ea, că luase somnifere. Am sunat-o pe la 12 noaptea, mi-a spus tata că a fost pe la noi. Nu-şi găsea cardul. I-am zis pe unde e, părea supărată. Apoi a sunat pe fix şi a vorbit cu tatăl meu. Stabiliseră să se ducă pe la ea, să-i lase câinii, că noi mai avem doi. Dimineaţa, la ora 03.00, am aflat de la mama ei că a murit. Mama Mălinei bâiguia, era şocată", a declarat Sebastian. "Era scârbită de toate non-valorile de la televizor, de muzica făcută din butoane. Locuiam împreună, în apartamentul ei. Într-o criză de nervi, mi-a spus să-mi iau hainele şi să plec. Mălina avusese probleme cu alcoolul", a mai spus el, conform ziarului cancan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: Malina Olinescu, Dan Stesco, divort, umilinteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image