2017-01-20 16:02

MONDEN


Mălina Olinescu va fi înmormântată joi

 |  16:45
Mălina Olinescu va fi înmormântată joi

Cei care au cunoscut-o şi apreciat-o pe Mălina Olinescu îşi pot lua rămas bun de la aceasta începând de miercuri după-amiază la capela cimitirului Sfânta Vineri. Înmormântarea va avea loc, joi, tot la cimitirul Sfânta Vineri. Până la momentul difuzării acestei ştiri, nu a fost stabilită ora înmormântării.

Potrivit lui Călin Geambaşu, accesul presei nu va fi restricţionat la funeralii, însă familia Mălinei Olinescu doreşte ca ziariştii să se manifeste decent şi să respecte memoria artistei, informeaza Mediafax. "Vă mulţumesc tuturor şi am o rugăminte. Aşa cum Mălina a trecut prin viaţă cu discreţie, vă rog din tot sufletul - şi sunt convinsă că este şi dorinţa ei - să trataţi trecerea ei dincolo cu discreţie, cu decenţă şi cu respect", a spus Doina Spătaru.

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, căzând de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti. Cântăreaţa de muzică pop Mălina Olinescu avea 37 de ani şi era fiica cântăreţei Doina Spătaru şi a actorului Boris Olinescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: malina olinescu, inmormantare, cimitir, sfanta vineriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image