2018-12-15 13:39


Malvina, business la New York

 |  21:00
Malvina, business la New York

Prezentatoarea ştirilor de la TVR, Malvina Cervenschi, nu s-a temut de criza financiară şi a pornit cu încredere o afacere cu bijuterii care se dovedeşte a fi una foarte profitabilă. Pentru că îşi doreşte ca pandantivele sale să fie purtate şi în străinătate, vedeta tv ne-a dezvăluit ce planuri are pentru anul viitor.

“Am fost întrebată de ce nu am încercat să fac o carieră în televiziune, în Americaşi am preferat să rămân în România. Aş vrea să lămuresc acest lucru. Să dezvolt o carieră în televiziune în Americanu a constituit niciodată o prioritate pentru mine, ca atare nu am încercat săfac o legătură între cariera mea de televiziune şi New York. Îmi doresc însă să stabilesc o legătură între businessul meu şi New York, prin internaţionalizarea afacerii. Îmi doresc ca brandul Malvenschi să se regăsească în cât mai multe colţuri ale lumii”, ne-a povestit Malvina.

A investit minim în afacerea sa

Spre deosebire de alte persoane publice, care din cauza crizei financiare au fost nevoite să renunţe la afacerile lor, ştirista nu a întâmpinat dificultăţi şi ne-a explicat şi de ce nu s-a întâmplat acest lucru. “Businessul cu bijuterii a început pe perioada de criză şi s-a şi dezvoltat în această perioadă şi asta s-a datorat faptului că eu concep lucruri de care oamenii au nevoie şi care le aduce bunăstarea în viaţă. De curând, brandul Malvenschi a lansat o nouă linie My First Diamond, o linie ce include o linie diversificată de bijuterii cum ar fi, cercei, brăţări, pandantive şi inele îmbogăţite cu diamante şi care se pot găsi la Diamond Boutique.Formula după care a început acest business a fost una cu o investiţie minimă. Să calculez tot ce a implicat acest business ar fi aproape imposibil: sunt şi aspecte ce ţin de investiţie, dar nu pot fi cuantificabile: timp, cercetare, creativitate, conexiuni, imagine… În plus, eu sunt genul de persoană căreia îi displace să vorbească în cifre…”, a încheiat Malvina Cervenschi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26

TAGURI: Malvina Cervenschi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...