2017-01-20 18:10

MONDEN


Mama Zina elucidează misterul dispariţiei sale: În 2-3 săptămâni vin acasă!

 |  17:34
Mama Zina elucidează misterul dispariţiei sale: În 2-3 săptămâni vin acasă!

“Mă simt foarte bine, sunt foarte bine. Am început un tratament la stomatolog şi în momentul în care îl termin, mă întorc acasă. În două, maxim trei săptămâni vin acasă”, a declarat Zina Dumitrescu la Antena 3, infirmand astfel zvonurile potrivit cărora ar fi internată într-un azil de bătrâni împotriva voinţei sale.

Creatoarea de modă nu a dezvăluit locul în care se afla, însă a lăsat de înţeles că nu este în România. “Speculaţiile astea nu sunt ale mele şi acum am lămurit totul! Am început tratamentul ăsta stomatologic şi când îl termin vin acasă şi gata. Celor care m-au susţinut şi s-au arătat interesaţi de starea mea le mulţumesc, le spun “La mulţi ani!” şi le zic să stea liniştiţi că peste două, trei săptămâni sunt acasă. În afară de lucrarea la dentist pe care am început-o, nu am nici un fel de probleme de sănătate. N-am nimic, slavă Domnului! Sunt sănătoasă!”, a mai declarat Zâna.

Pentru 2012, creatoarea de modă promite să-şi surprindă atât prietenii, cât mai ales clienţi: O să vă fac surprize când mă întorc acasă! Să vă aşteptaţi la lucruri mari, o colectie-surpriza!”, a încheiat Mama Zina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-29

TAGURI: zâna dumitrescu, mama zâna, sănătate, azil, stomatolog, misterComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image