2018-10-19 01:57


Maraton la garderobă. „Andreea Bălan se va schimba de 70 de ori la show-urile sale”

 |  14:47
Maraton la garderobă. „Andreea Bălan se va schimba de 70 de ori la show-urile sale”

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar unii dintre artiștii autohtoni deja s-au ales cu agenda plină pentru ultima noapte din an. Ăsta este și cazul Andreei Bălan, care, va munci din greu și de data aceasta de Revelion, și va bifa nu mai puțin de șapte concerte. Așa cum a obișnuit până acum, cântăreața dansatoare va pune în scenă un show complex, fiecare melodie fiind însoțită de o coregrafie și o vestimentație aparte. Tocmai de aceea, Andreea se va schimba de 70 de ori în Noaptea dintre Ani. Recompensa va fi însă pe măsură. Ea va încasa peste 21.000 de euro pentru activitatea sa artistică.

Se pot spune multe despre Andreea Bălan, însă un lucru e cert. Știe să facă bani pe bandă rulantă. Pentru asta, artista face tot posibilul să se reinventeze și să-și transforme spectacolele în adevărate show-uri pline de culoare, cât mai dinamice pentru publicul său. Conștientă că dansul face echipă bună cu muzica, vedeta nu evită să-și pună echipa la treaba pentru a avea coregrafii inedite pentru piesele sale. Un concert la ea înseamnă multă mișcare, energie și interpretare artistică. Nu-i de mirare că vedeta se regăsește printre preferințele organizatorilor de evenimente. Iar pentru acest sfârșit de an, cântăreața are deja programul plin. „Anul acesta, Andreea are stabilite șapte concerte pentru Noaptea dintre Ani. Spectacolele sunt în București, cinci dintre ele sunt în săli, și mai cântă la două petreceri private. Și, dacă, de obicei, show-ul este de o oră, de Revelion va fi de 45 de minute, astfel încât ea să se încadreze în cele opt ore ale nopții. Show-ul e la fel de complex, cu coregrafii, acrobații. După această noapte activă, Andreei și dansatoarelor ei le amorțesc atât de tare picioarele încât stau în pat o săptămână”, a declarat pentru ziarul PUTEREA un apropiat de-al vedetei. În plus, cântăreața va pleca și de data asta cu dulapul ticsit de haine după ea, având în vedere că show-urile sale presupun o sumedenie de vestimentații. „La fiecare concert, ea schimbă 10 ținute. Deci, oricum ar fi e un record față de alți artiști. De Revelion, Andreea se va schimba de 70 de ori”, ne-a spus aceeași persoană. Nici măcar de Crăciun, vedeta nu-și va lua liber, ci va fi prezentă la datorie. „De Crăciun, ea va cânta la munte, are programate două spectacole la Valea Prahovei. Andreea are un raport preț-calitate excepțional, are un super show la un preț accesibil, și de asta nu duce lipsă de cântări”.

Câștigă peste 21.000 de euro

Eforturile ei și ale colegilor săi de scenă  vor fi din plin răsplătite. Pentru prestația sa artistică, Andreea va câștiga peste 21.000 de euro într-o singură noapte. Din acești bani, o parte din câștig se duce către staful ei, însă, suma care îi va ajunge în conturi nu e deloc una de neglijiat. „Ea nu rămâne cu toți banii. O parte considerabilă se duce la echipă, cei cinci dansatori, impresar, tour manager, sunetist etc. Nu îi revine ei întreaga sumă. Andreea este o industrie pentru care și cu care lucrează foarte multă lume”, ne-a explicat o persoană din anturajul vedetei. Și anul trecut, vedeta a dus-o destul bine, ea a ocupat poziția fruntașă în topul artiștilor cu cele mai multe cântări. Cântăreața dansatoare a trecut atunci printr-un adevărat maraton de forță, ea ajungând acasă frântă de oboseală după Noaptea dintre Ani. „10 concerte de Revelion reprezintă un record absolut care nu poate să se întâmple în fiecare an, și care nu poate fi depășit din cauza timpului (Andreea a început să cânte de pe la ora 8 seara, și a terminat la 6 dimineața, deci nu ar mai fi fost timp pentru un alt concert)”, ne-a explicat apropiatul solistei. „Sunt fericită când mă autodepășesc și când fac lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate face”, declara în acea perioadă cântăreața, mulțumită de reușitele sale. Pe lângă angajamentele sale artistice, ea se poate mândri și cu statutul de jurat în cadrul show-ului de transformări “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

Vacanță în Asia

După faptă și răsplătă! Pe această idee mizează și Andreea, care, va pleca, la începutul anului viitor într-un binemeritat sejur în afara țării. Dacă, anul trecut, a ales America, în luna ianuarie ea își va încărca bateriile în Asia. „Andreea plănuiește o vacanță de o lună. Ea o să plece în Asia, vrea să meargă în patru țări de acolo”, ne-a dezvăluit o persoană apropiată cântăreței. De altfel, artista a recunoscut mereu că este pasionată de călătorii și că îi place să viziteze tot mai multe locuri. De fiecare dată când prinde ocazia și timpul îi permite, Andreea alege să plece într-o vacanță, iar anul 2016 îl va începe într-un adevărat periplu . „De fiecare dată când mă aflu printre nori simt o detașare față de problemele vieții, îmi găsesc răspunsurile la cele mai răscolitoare întrebări și mă aflu față în față cu gândurile mele cele mai adânci și reușesc să le găsesc sensul. Totodată îmi văd viața dintr-o perspectivă obiectivă și recunoscătoare. Încă un motiv pentru care îmi place să călătoresc...”, mărturisea Andreea Bălan în urmă cu câteva luni pe pagina sa de facebook. Ea nu ratează însă ocazia să îmbine utilul cu plăcutul atunci când este cazul. Așa s-a întâmplat și vara trecută.  Aflată în America, vedeta s-a pus pe treabă, și alături de echipa sa, a filmat trei videoclipuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-07

GALERIE MEDIATAGURI: revelion, concerte, andreea balan, show
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...