2017-01-17 11:29

MONDEN


Marcel Pavel crede că bogătaşii care plătesc pentru sex îşi aleg “victimele” de la tv. “Cu fiecare apariţie publică, piţipoancele mondene îşi cresc tariful!”

 |  18:57
Marcel Pavel crede că bogătaşii care plătesc pentru sex îşi aleg “victimele” de la tv. “Cu fiecare apariţie publică, piţipoancele mondene îşi cresc tariful!”

Chiar dacă despre el s-a mai bârfit în cercurile mondene că ar fi călcatstrâmb, Marcel Pavel se declară familist convins şi spune că are o nevastăfrumoasă, pe care nu ar schimba-o cu nimeni. Contrar modei din showbiz în carebărbaţii cu o oarecare putere financiară plătesc pentru o noapte sau mai multede sex cu domnişoarele de Bamboo, cântăreţul ne-a spus că el nu ar faceniciodată aşa ceva. Mai mult, Marcel crede că piţipoancele se folosesc deanumite pârghii pentru a-şi creşte tariful, un rol important în promovarea loravând ziarele colorate şi televiziunile care le permit să-şi arate silicoanelemai des decât ar merita.

Moda asistentelor tv este în vogă indiferent de sezon şi nu dă semne căs-ar învechi asemeni tricourilor cu şapte numere mai mari pe care le purtau băieţiide la Backstreet Boys prin anii '90, de exemplu. A fi o statuie cu zâmbet tâmp,îngheţat pe faţă, într-o emisiune de divertisment a devenit un deziderat pentrumulte puştoaice ahtiate după vedetisme ieftine. Şi dacă oamenii valoroşi autrecut pe locul doi, sau trei, sau 99 în preferinţele telespectatorilor,siliconatele câştigă teren pe emisiune ce trece. Atunci când un show tv facecasting pentru postul de asistent, decoltate câtă frunză şi iarbă se prezintăla locul faptei şi nu cu CV-ul în mână, că este foarte puţin interesant câte şcoliau urmat, ci cu albumul de poze sexy. Trebuie să ştie şi angajatorul ce cumpără,nu? Cu o mai mică sau mai mare legătură faţă de cele înşirate mai sus, DanielaCrudu, Bianca Draguşanu sau Marina Dina au devenit vedete în toată regula,într-o perioadă foarte scurtă de timp şi asta cu ajutorul mass-media care leîntreabă zilnic de sănătate. De la prima defilare în faţa camerelor şi până laizbucnirea unui scandal sexual, cum altfel, a fost numai un pas şi dacă, în urmăcu câteva luni era la modă Bianca, zisă şi “blonda lui Bote”, acum este luatăîn vizor Daniela, zisă şi “Cruduţa”. Probabil că porecla vine de la vârsta eifoarte fragedă şi în nici un caz de la mintea necoaptă, în viziunea unoracademicieni.

Fiecare scandal este un pas înainte

Bruneţica a fost acuzată că i-a cerut unui vânător de vedete multe miide euro pentru o noapte sau mai multe de amor. Sponsorul respectiv susţine că amai cumpărat astfel şi trupul altor piţipoance mondene, însă Daniela a ţinut laonoarea ei şi nu s-a lăsat pe spate cu una cu două. Mofturile lor şi aerele dedomnişoare crescute la pension, crede Marcel Pavel, vin din prea multă importanţăpe care le-o acordă mass-media. “Nu am nimic cu fetele astea şi pot foarte uşorsă-mi duc existenţa mai departe fără să mă intersectez cu ele, însă nu mi separe normal ca oamenii valoroşi, care au ceva de spus, să fie lăsaţi în umbră,iar nişte piţipoance să apară zilnic în ziare sau pe la televizor. Şi aici estevina celor din mass-media care le promovează încontinuu şi nu fac decât să leajute să-şi crească tariful. Cu fiecare apariţie publică, ele îşi arogă dreptulde-a cere şi mai mult pentru trupul lor. De aici şi scandalurile astea sexualeîn care sunt implicate şi bărbaţii care dezvăluie că le-au plătit pentru sex.Eu am o părere foarte proastă despre treaba asta şi sub nici o formă nu aş dabani unei femei ca să stea lângă mine, însă există piţipoance care din asta trăiesc!”,ne-a declarat Marcel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image