2016-12-08 22:11

MONDEN


Marcel Pavel vrea să colaboreze cu Maria Ciobanu

 |  15:02
Marcel Pavel vrea să colaboreze cu Maria Ciobanu

Prezent vineri seară în emisiunea ”O dată-n viaţă„ de la TVR 1, Marcel Pavel s-a declarat extrem de fericit de faptul că Iuliana Tudor i-a îndeplinit un vis mai vechi, acela de a cânta în duet cu Maria Ciobanu. Iuliana Tudor a reuşit să-mi îndeplinească visul de a cânta în duet cu Maria Ciobanu. Şi nu orice fel de piesă, ci chiar una pe care dumneaei o cânta alături de Ion Dolănescu. Am întâlnit-o pe d-na Maria Ciobanu la multe evenimente, însă numai ‘O dată-n viaţă’ a reuşit să ne facă să cântăm împreună”, a declarat Marcel Pavel. Interpretul speră ca duetul cu Maria Ciobanu să rămână un moment important în arhiva TVR. ”Sper să rămână un moment important în arhiva Televiziunii Române...”, a mai spus artistul, care speră pe viitor să imprime pe un album de-al său piesa interpretată alături de Maria Ciobanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-14

TAGURI: Marcel Pavel, Maria CiobanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Angajaţii din corporaţii merg de peste şase ori pe an la medic Potrivit unui studiu realizat de Reţeaua de sănătate Regina Maria, abonamentele accesate de... 23 Noi 2016 | (0)
Ana Maria Pătru, fosta șefă AEP, rămâne în arest preventiv Fostul președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, rămâne în... 22 Noi 2016 | (0)