2017-01-23 16:37


Maria Dinulescu a ajuns de râsul internetului. Vezi cine o parodiază! VIDEO

 |  14:16

Filmuleţul hilar pe care Maria Dinulescu l-a postat pe un cont de socializare şi care se vrea a fi un fel de jurnal video a devenit subiect de parodii, zeci de internauţi ironizând-o pentru aroganţa, sustin ei, de a se filma înotând în piscina unui hotel din centrul Bucureştiului, moment în care filozofează despre viaţă şi soarele care răsare în fiecare zi a vieţii ei pe la şase şi un pic. Engleza stricată în care actriţa îşi informează fanii despre activităţile cotidiene a fost sursă de inspiraţie pentru câtiva actori de stand-up comedy.

from on .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: maria dinulescu, internetComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LUCY
29 Iul 2012

Da fata asta nu are bani de un domeniu? Daca ar pune deprtoae bani (pe care ii da de pomana pentru fard de dinainte de una din emisiunile alea in care canta, pardon face playback), cred ca ar reusi.
MICH
31 Iul 2012

grele intrebari. there's awylas an exit, that's for sure. Diferenta dintre noi si altii (zic eu) este ca, desi economia noastra este la pamant, ne straduim sa ne permitem luxuri =>mandria fara temei. Dar probabil o sa ajungem si noi odata la capatul tunelului... :)BTW, pozele sunt super !
Random image