2017-01-22 05:48

MONDEN


Maria Radu predă muzică la o grădiniţă particulară

 |  10:00
Maria Radu predă muzică la o grădiniţă particulară

Cotată ca fiind una dintre cele mai bune voci din România, Maria Radu a lansat în urmă cu ceva timp cel mai recent clip al piesei “Zbor”. Însă artista nu se opreşte aici şi este hotărâtă ca din toamnă să vină cu noi surprize muzicale şi nu numai.

Maria iubeşte muzica şi spune că nu ar renunţa niciodată la ceea ce face. Deşi o bună perioadă de timp a stat într-un con de umbră, lăsând proiectele muzicale pe locul doi, aceasta a revenit în forţă pe scena muzicală românească şi se pare că are şi succes. “Am destule proiecte în derulare, şi o idee de proiect care se va concretiza cât de curând: voi demara în octombrie promovarea unei noi piese ritmate, cu o imagine nouă, plină de culoare, un look nou, freshalicious. În curând voi filma un nou videoclip la această piesă. Echipa mea lucrează deja la concept, imagine, styling etc. Pregătesc, de asemenea, şi un nou short film noir, despre care o să vorbesc la momentul potrivit. E o surpriză hot hot hot. Sunt în continuare în promovare cu piesa «Zbor» de care sunt foarte mândră.Nu m-am gândit să renunţ la muzică. Mi se pare firesc să spun că aş renunţa la altele, chiar şi la confort pentru muzică. Muzica e o pilulă care nu trebuie luată cu moderaţie! Când eşti addicted nimic nu mai contează”, ne-a declarat interpreta.

Vrea să-şi deschidă restaurant cu profil bio

Chiar dacă muzica este pe primul loc în viaţa ei, artista se ocupă şi de altele. Ba, mai mult, o bate gândul să se apuce de afaceri. “Fac destule în paralel cu muzica. De exemplu, de ceva timp  învăţ copiii să cânte, la o grădiniţă particulară, fac sport, îmi place foarte mult să gătesc mâncare vegetariană. Un alt lucru important la care m-am gândit este că aş deschide un restaurant vegetarian, cu profil bio-wide-space, unde pot susţine câteodată şi concerte, un centru wellness sau o ceainărie”, a încheiat interpreta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image