2019-03-26 02:40


Mariana Moculescu, dezamăgită de Nikita: „Am sunat-o şi m-a înjurat!”

 |  18:07

După ce i-a făcut unbine bătăuşei Nikita, Mariana Moculescu a primit de curând şi răsplata: oînjurătură în loc de „Alo”, atunci când a sunat-o să o întrebe ce mai face. Înplus, la scurt timp după ce „blonda din Romană” a părăsit apartamentul ei,Mariana a observat că îi lipseşte din dulap una dintre bluzele ei preferate, şia tras concluzia că numai Nikita ar fi putut să i-o sustragă. Cu toate astea,fosta soţie a lui Horia Moculescu ne-a declarat că nu regretă ajutorul pe carei l-a acordat Nikitei, invitând-o să locuiască în casa ei.

„Nikita a plecat pefuriş din casa mea, nu a spus nici măcar «larevedere». Am ajuns acasă, într-ozi, şi am văzut că nu mai e. Ştiind în ce situaţie se află, am sunat-o să oîntreb ce mai face, dacă e bine sau nu, iar ea m-a înjurat! Am închis telefonulşi de atunci nu am mai vorbit cu ea. Nu ştiu unde e şi ce face”, ne-a povestitMariana Moculescu întâmplarea care a avut loc în urmă cu mai bine de osăptămână. Acesta nu este singurul motiv pentru care fosta soţie acompozitorului Horia Moculescu a rămas cu un gust amar în urma plecăriiNikitei. „Am descoperit că îmi lipseşte din dulap una din bluzele melepreferate, neagră, cu paiete, o bluză primită cadou de la o prietenă. NumaiNikita putea să o ia, căci altcineva nu a umblat în dulapul meu de haine. Astaeste, să o poarte sănătoasă”. Cu toate acestea, Mariana este totuşi norocoasă,dacă ne amintim că, la scurt timp după ce Nikita s-a mutat în casa ei, HoriaMoculescu s-a declarat convins că fosta lui soţie se va alege cu o bătaie bună.„O s-o bată pe Mariana, e inevitabil”, a spus muzicianul într-o emisiune tv.Iată că, cel puţin deocamdată, Mariana a scăpat din această poveste fără nici ovânătaie.

„Am luat-o de pe stradă, că mi-era milă de ea”

Întrebată de ce ainvitat-o pe Nikita şi pe fetiţa ei să locuiască alături de ea, Mariana ne-arăspuns: „Am găsit-o într-o zi pe stradă, pe lângă Cişmigiu, stătea acolo... Nuavea bani, nu avea de nici unele, aşa că am luat-o de acolo, mi s-a făcut milăde ea. Mi-a fost teamă şi să nu cumva să i se ia copilul, având în vedere în cecondiţii dubioase îl ţinea. Are o fetiţă foarte frumoasă şi cuminte, care efoarte ataşată de ea. Se vede că îşi iubeşte mama extrem de mult, mai ales cănici nu are pe altcineva pe lume”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-09-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...