2018-12-19 08:06


Mariana Zăvoranu: '''Gravidă sau nu, fiica mea nu e bolnavă şi sunt fericită!'' Medicii de la Spitalul CF2 au dezvăluit că Oana nu este însărcinată

 |  18:51
Mariana Zăvoranu: '''Gravidă sau nu, fiica mea nu e bolnavă şi sunt fericită!'' Medicii de la Spitalul CF2 au dezvăluit că Oana nu este însărcinată
Cei care aveau o urmă de îndoială privind existenţa unei sarcini încazul Oanei Zăvoranu au primit o certitudine din partea medicilor de laSpitalul CF2 care se ocupă de soţia lui Pepe: nu sunt semne de sarcină, niciclinice, nici paraclinice. Dezvăluirea vine ca un şoc pentru mulţi dintre ceicare urmăresc cu sufletul la gură evoluţia scandalului dintre Oana şi Pepe, ladoar o zi după ce în presă a fost publicată o ecografie prezentată ca aparţinâdOanei Zăvoranu şi care ar fi indicat o sarcină de şase săptămâni. Mama celei încauză nu a părut foarte surprinsă de această veste, având în vedere că MarianaZăvoranu a privit cu scepticism încă de la început sarcina fiicei sale şi ne-adeclarat că puţin îi pasă dacă va avea sau nu un nepot. Este, în schimb, foartefericită că Oana este în afara oricărui pericol, asta după ce a fost internatăde urgenţă în urma unui leşin petrecut duminică după-amiaza într-o cafenea dinDorobanţi.

În ultimul timp, s-au înmulţit atât de tare cazurile de vedete carejonglează cu maternitatea, încât ajungi să crezi că aceste sarcini care apar şidispar de pe o zi pe alta sunt doar un prilej tocmai bun de a apărea pe primapagină. Asistăm la teste de sarcină făcute în direct, în emisiuni de mareaudienţă, vedem “mămici” care dezvăluie cu zâmbetul pe buze că au sarciniextrauterine şi mai apoi le vedem tefere şi nevătămate, deloc afectate deavortul prin care, chipurile, tocmai ce au trecut, pe la diverse parangheliimondene. S-ar părea că Oana Zăvoranu le-a călcat şi ea pe urme duduilor dinshowbiz care fac vâlvă în presă anunţând sarcini mai mult sau mai puţinimaginare. În scandalul pe care îl are cu Pepe de vreo lună încoace, Querida adezvăluit că este însărcinată cu amantul. Ba chiar a circulat prin presă oecografie prezentată ca fiind a Oanei Zăvoranu şi care prezenta un făt de şasesăptămâni, chipurile copilul lui Tudy. Cei care până mai ieri doar bănuiau căla mijloc este doar un pocinog pus la cale de Zăvoranca au primit certitudineadin partea medicilor de la Spitalul CF2. “Nu sunt semne de sarcină, niciclinice, nici paraclinice”, au dezvăluit surse din cadrul personalului medicalcare se ocupă de Oana Zăvoranu după ce aceasta a ajuns la spital duminică după-amiazacând i s-a făcut rău într-o cafenea din Dorobanţi unde se afla cu prietena ei,Anamaria Prodan. Sceptică încă de la aflarea veştii că fiica ei ar fi însărcinată,Mariana Zăvoranu nu a fost foarte surprinsă la auzul celor spuse de medici. “Nuştiu ce să spun. Nu mă interesează dacă este însărcinată sau nu. Asta esteneimportant acum. Eu sunt fericită că este în afara oricărui pericol, că nueste bolnavă. Am fost la ea la spital, dar nu am vorbit cu ea pentru căîntâlnirea cu mine i-ar fi făcut rău, probabil, având în vedere certurilenoastre, aşa că am preferat să cer informaţii din alte surse privind starea eide sănătate!”, ne-a declarat Mariana Zăvoranu. La rândul său, Pepe a spus încăde la început că soţia lui nu este gravidă şi că totul este o regie de-a ei.

Coincidenţă: iubitele lui Vârciu au sarcini extrauterine

Adelina Pestriţu a trecut printr-o experienţă traumatizantă pentru multefemei, însă, pentru că s-a născut într-o zodie puternică, a reuşit să depăşeascărapid momentul avortului. Sarcina extrauterină urmată de avort a avut şi o altăiubită a lui Liviu Vârciu, o anume DJ Harra. Atât de afectată a fost respectivăde “problema care a fost soluţionată printr-o simplă pastiluţă”, încât imediatdupă aceea s-a dus la coafor şi mai apoi a făcut poze într-o campanie împotrivacancerului la sân. Rămâne de văzut când va fi imaginea unei campanii carepromovează sexul protejat şi nu ideea că avortul este o soluţie uşoară şi laîndemâna tuturor femeilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...