2018-11-18 12:16


Marina Almăşan îi dă replica usturătoare Mihaelei Rădulescu

 |  16:42
Marina Almăşan îi dă replica usturătoare Mihaelei Rădulescu
Livia Lixandru

Marina Almăşan îi dă replica Mihaelei Rădulescu! Iubita lui Dani Oţil a postat pe Facebook o serie de fotografii sexy, „cu scopul de a le scoate din sărite pe femeile complexate”. Acest lucru nu le-a rămas indiferent câtorva vedete din showbiz-ul românesc. Una dintre ele este Maria Almăşan, care îi dă replica usturătoare Mihaelei Rădulescu. Marina Almăşan, care s-a simţit vizată de mesajul postat de Mihaela Rădulescu pe Facebook, spune despre diva de la Monte Carlo că are „sâni în care se zbenguie siliconul”.

Prezentatoarea de la TVR 1 i-a dat o replică usturătoare într-un editorial pentru ziarul „Ring” Mihaelei, şi, deşi nu îi dezvăluie identitatea, o numeşte diva funcţională a României cu „sâni în care se zbenguie siliconul”. Iar singura cu acest titlu care are bustul lucrat la estetician este nimeni alta decât iubita lui Dani Oţil.

Marina Almăşan îi dă replica usturătoare Mihaelei Rădulescu
zoom

„Am înţeles că, nu de mult, una dintre divele funcţionale ale României ar fi declarat, pe blogul său, că pozele înfăţişând-o în posturi cvasinude ar urmări scoaterea noastră din sărite, a celor care, din varii motive (vârstă, educaţie, fizic, concepţii retrograde etc.), refuzăm să ne ridicăm poalele în cap. Aşa este, are dreptate: şi eu, şi colegele de birou, şi profa de mate a fiului meu, şi liftiera de la TVR, şi tanti Lina, de la care cumpăr telemeaua cea mai bună, şi atâtea alte femei suntem înciudate până la loc comanda văzând trupul inundat de perfecţiune al divei respective, gambele ei lucrate, sânii în care se zbenguie siliconul, muşchii înecaţi în masaje, creme şi ore de exerciţii la sală. Ne vine să ne smulgem părul din cap pentru că, atunci când s-a concentrat asupra noastră, Mama Natură era deja obosită şi lipsită de chef şi că, Doamne, dacă am putea, pe loc ne-am da jos taioarele, sarafanele cuminţi, rochiile de stambă şi rochiţele cu lungime regulamentară şi am sări direct pe malul piscinei, canalizând spre noi obiectivele aparatelor de pozat şi dezvăluindu-le cele mai sexy ipostaze cu putinţă... Dar, of, noi, urâtele şi modestele, cuminţile şi ştersele Planetei nu vom avea niciodată această şansă, ci vom trăi ofticându-ne perpetuu ori de câte ori dive despuiate de prin reviste sau emisiuni ne vor ademeni bărbaţii, făcându-i să uite, chiar şi dacă numai pe moment, de tocăniţele noastre perfecte şi de dexteritatea cu care le călcăm cămăşile pentru a doua zi...”, a scris Marina Almăşan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-21

TAGURI: Marina, almasan, replica, usturatoare, Mihaela, radulescu, sani, zbenguie, silicon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...