2017-01-24 21:17


Marina Voica, la 74 de ani: Mă îndrăgostesc foarte repede!

 |  16:03
Marina Voica, la 74 de ani: Mă îndrăgostesc foarte repede!

Marina Voica iubeşte România, ţară în care a cunoscut faimă şi marea iubire. „Eu, ca toate rusoaicele, foarte repede mă îndrăgostesc. Nu contează pentru noi starea materială, nu au nici o importanţă banii, inelele, chestii din astea, nici o importanţă, ştii cum se face în cântec, îţi apar odată în cale ochii ce-i doreşti şi a doua zi îi iubeşti”, mărturiseşte Marina Voica.

Ultima ediţie din acest an a emisiunii „Doamne de poveste” le aduce celor de ACASĂ, duminică, de la 16.30, o întâlnire  impresionantă cu o femeie de excepţie, Marina Voica, cea care a interpretat piese devenite hit, precum „Şi afară plouă, plouă” şi „Într-un colţ de cafenea” şi a intrat în inimile a milioane de români.

Pentru artistă, marea iubire s-a dus odată cu dispariţia soţului ei, doctorul Viorel Teodorescu. „Există o iubire de cum să spun, de preţuire, există iubire după ce te obişnuieşti şi ţi se pare că ea nu mai există, dar numai când o pierzi îţi dai seama că ai pierdut, de fapt, totul. Iată, au trecut 30 de ani, dar nu mă pot obişnui. Pentru mine nu se poate altfel, sau el sau nimeni alături de mine”, spune Marina.

La 74 de ani artistă este activă pe internet şi se bucură şi acum de aprecierea fanilor. „Am fost şi sunt şi acum iubită. Citesc pe Facebook comentariile, asta mă face să merg înainte, nu sufăr de singurătate. Când mă uit pe ZouTube şi văd că toată lumea cântă „Şi afară plouă, plouă” mă simt extraordinar că am cântat aşa un şlagăr care dăinuie mai mult de 20 de ani.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-16

TAGURI: Marina Voica, Facebook, Doamne de poveste, viorel Teodorescu, sot, afara ploua, slagarComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GEORGESCU CAMELIA
16 Ian 2012

sunteti foarte frumoasa!ati interpretat melodii de mare sensibilitate,pentru ca sunteti un om f sensibil! poate de aceea ele sunt fredonate si astazi!multa sanatate si viata lunga,sa ne bucuram in continuare de dvs! cu drag camelia
Random image