2017-01-19 23:19

MONDEN


Marion Cotillar şi-a pus sâni în frunte: Priviţi femeile în ochi, nu în decolteu!

 |  16:22
Marion Cotillar şi-a pus sâni în frunte: Priviţi femeile în ochi, nu în decolteu!

Atriţa MarionCotillard a dat dovadă de simţ al umorului într-o reclamă ce îşi propune sădetermine bărbaţii să trateze femeile cu mai mult respect.

Actriţalaureată a premiului Oscar face reclamă unor sâni falşi pentru frunte, ce au scopul de a-i determina pe bărbaţi să privească femeile în ochi atuncicând vorbesc cu ele, scrie .

Laînceputul reclamei, vedeta spune că America este ţara în care totul esteposibil, însă aici multe femei se confruntă cu privirile insistente alebărbaţilor oriunde se duc şi mai ales la locul de muncă. Marion Cotillarddemonstrează această afirmaţie: când merge pe un coridor un coleg se uităinsistent la decolteul ei, iar atunci când vorbeşte cu un alt coleg estenevoită să facă gesturi pentru a-i atrage atenţia, deoarece bărbatul se uită lasânii ei.

Actriţaprezintă apoi noul produs, spunând că femeile din Franţa ştiu de secole că pentru a câştiga respectul unui bărbattrebuie să îl facă să le privească în ochi."Sâniipentru frunte realizaţi de Janae. Cel mai bine păstrat secret al Franţei.Testele de laborator au demonstrat că sânii pentru frunte redirecţioneazăprivire bărbaţilor de la piept către zona generală a creierului", spuneactriţa în prezentarea produsului.

Sâniipentru frunte au un design elegant şi ajută femeile să câştige respect fărăa-şi pierde feminitatea. De asemenea, sunt siguri, refolosibili şi se aplicăuşor, se mai spune în prezentarea noului produs.

Lui Marion Cotillard i se alătură apoiactriţele Taraji P Henson şi Lesley Ann Warren, care prezintă alte două modelede sâni pentru frunte, afirmând că există o variantă a acestora pentru oricefemeie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri