2016-10-21 16:29

MONDEN


Marius Mihalache a ajuns la spital

 |  18:43
Marius Mihalache a ajuns la spital

Nopţile pierdute şi concertele numeroase din ultima perioadă şi-au spus cuvântul în privinţa stării de sănătate a lui Marius Mihalache, artistul ajungând ieri de urgenţă la spital. “Mi-a scăzut tensiunea din cauza ultimei perioade aglomerate pe care am avut-o, atât cu spectacolele, cât şi cu restaurantul “Şarpele Roz”. S-a acumulat o stare de oboseală şi am avut probleme cu tensiunea. M-am simţit rău acum câteva zile şi am chemat salvarea. În urma unui consult, medicul a constatat că trebuie să merg la spital pentru a face câteva analize amănunţite. Acum sunt bine, dar trebuie să mai rămân încă vreo două zile în spital, mai am de făcut nişte analize. De regulă nu am probleme de sănătate, îmi fac analizele o dată pe an. Acum am fost extrem de solicitat!”, ne-a declarat Mihalache. Artistul îşi ţine fanii la curent pe Facebook, unde a şi postat o fotografie făcută pe patul de spital. “Cam aşa arăt eu cu tensiunea 9. Să-i mulţumim Elenei (asistenta) că ştie ce să-mi facă pentru a reveni tensiunea la normal”, a scris ţambalistul pe care Rona Hartner îl sfătuieşte să bea vin roşu şi să mănânce multă carne pentru a se pune pe picioare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: marius mihalache, spitalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Marius Copil, în sferturile de finală ale turneului din Belgia Marius Copil a reușit cea mai bună performanță a sa anul acesta, calificarea în sferturile de... Acum 20 ore | (0)
Marius Copil şi-a aflat adversarul din sferturile turneului de la Antwerp Jucătorul român de tenis Marius Copil îl va avea ca adversar pe belgianul David Goffin,... Acum 8 ore | (0)