2017-01-23 08:46


Măruţă încheie anul cu farse marca “Happy Hour”

 |  15:33
Măruţă încheie anul cu farse marca “Happy Hour”

De miercuri, 21 decembrie, “Happy Hour” aduce telespectatorilor un regal de voie bună. Timp de trei zile, de la 17.45, în trei ediţii înregistrate, Măruţă va rememora cele mai tari păcăleli pe care le-a pus la cale de-a lungul sezonului pentru vedetele autohtone.

Miercuri “Happy Hour” prezintă două dintre farsele care au făcut istorie: Petrică Mâţu Stoian şi Jean de la Craiova au fost protagoniştii a doua momente memorabile şi au arătat că dacă sunt călcaţi pe coada ştiu să zgârie rău. Joi, 22 decembrie, “Happy Hour” continua seria farselor de colecţie şi îşi aminteşte cum se ziua ei Laura Lavric a primit în dar un hoţ şi o nevastă furioasă, iar Corneliu Vadim Tudor s-a pricopsit cu o amantă cu copil cu tot! În aceeaşi ediţie Măruţa o readuce în prim-plan şi pe Mihaela Borcea, a cărei clinică de înfrumuseţare a fost răsturnată cu susul în sus de pirandele nemulţumite de tratamentul pe bază de “haur”.

Săptămână se încheie apoteotic la “Happy Hour” vineri, 23 decembrie, cu regina farselor măruţiene, Ionela Prodan. Cea pentru care Cătălin Măruţa a spus pentru prima oară “la mulţi ani marca Happy Hour”, dând astfel naştere unei tradiţii... de temut pentru vedete, va fi iar prezenţa la Pro Tv cu două dintre cele mai tari scenarii. Telespectatorii vor vedea cum vila Prodan a devenit muzeu şi a fost invadată de turişti chinezi, apoi vor râde bine cu o farsă de proporţii naţionale în care Ionela Prodan s-a trezit cu gardul vopsit tricolor chiar de 1 Decembrie!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ONOI
22 Dec 2011

Niste prostii caraghioase ,made Maruta, pentru minti handicapate. Ar trebui sa inchida emisiunea si sa incerce sa faca ceva serios. Trebuie sa fii slab mintal sa te uiti la asa ceva.

Adauga un comentariu

Random image